Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Με τα φιλικά θα καλύψει ο ΠΑΣ το ντεζαβαντάζ

Φιλικά για να καλυφθεί το χαμένος έδαφος λόγω αγωνιστικής απραξίας ζήτησε ο Γιαννίκης


Μετά την επιστροφή του ΠΑΣ από το Καρπενήσι θα ξεκινήσει ο τρίτος και τελευταίος κύκλος προετοιμασίας, όπου θα γίνουν και φιλικά παιχνίδια.

Ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης ζήτησε η ομάδα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα (12 Σεπτεμβρίου) να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά παιχνίδια, γιατί ο ΠΑΣ έχει να αγωνιστεί από αρχές Μαρτίου που διακόπηκε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας έδιναν αγώνες μέχρι τα μέσα Ιουλίου, έχοντας μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. 

Μέχρι τώρα κλείστηκαν δύο φιλικά παιχνίδια, με Ατρόμητο στις 20 Αυγούστου στο Περιστέρι και με Παναιτωλικό στις 5 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο. Γίνονται προσπάθειες για να κλειστούν τουλάχιστον άλλα δύο με τρία φιλικά παιχνίδια με ομάδες Σούπερ Λιγκ 1 και 2. Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούν αντίπαλοι, γιατί άλλες ομάδες ξεκίνησαν αργότερα προετοιμασία, άλλες είχαν κλείσει από πριν το πρόγραμμά τους και επιπλέον προστίθεται και το κόστος για τον έλεγχο COVID-19, αφού πρέπει να κάνουν τεστ και οι δύο ομάδες και μετά να αγωνιστούν.