Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Συνεργασία με "Ελπίδες" ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεργασία με τις ακαδημίες του συλλόγου «Ελπίδες» Ιωαννίνων ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ, όπως και το στρατηγικό πλάνο αυτής της συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτεχνικού συλλόγου ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει την στρατηγική συνεργασία με μία από τις παλαιότερες και πιο πετυχημένες Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της πόλης μας, τις ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Δημιουργείται μια νέα βάση προπονήσεων στο γήπεδο της Λιμνοπούλας και στις εγκαταστάσεις των «Ελπίδων».

Έτσι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα έχει πέρα από τις  άρτιες εγκαταστάσεις του στο Σταυράκι και μια καινούργια έδρα ανάπτυξης και εκπαίδευσης μικρών ποδοσφαιριστών.

Όλοι οι αθλητές της ακαδημίας εντάσσονται στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Η κάθοδος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ θα είναι ενιαία με ομάδες Κ-16, Κ-14, Κ-12 υπό την σκέπη του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ενώ οι ομάδες Κ-10 θα παραμείνουν ανεξάρτητες στο κάθε σωματείο.

Διατηρείται και τίθεται σε νέες βάσεις η πετυχημένη Σχολή Τερματοφυλάκων που επιβλέπεται και διευθύνεται από τον Δημήτρη Κώτσια.

Οι Ελπίδες Ι. θα παραμείνουν η κοιτίδα εκκόλαψης μικρών ποδοσφαιριστών που μεγαλώνοντας  θα εντάσσονται στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθότι θα αγωνίζεται ανεξάρτητα μόνο στην Κ-10 κατηγορία της Ένωσης μας και θα διατηρεί και τμήματα Κ-8 και Κ-6 ως Ελπίδες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Στόχος μας, όπως πάντα σαν τεράστιος αθλητικός Οργανισμός που είμαστε η εξέλιξη ποδοσφαιρικά και η δημιουργία χαρακτήρων, μέσα από την ομαδικότητα και την κοινωνικοποίηση, ώστε να δημιουργήσουμε νέους ανθρώπους –σε συνδυασμό με σχολείο και γονείς- έτοιμους να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες στη σύγχρονη κοινωνία μας.