Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Οι Βούλγαροι.... στέλνουν τον Κάργα στον ΠΑΣ

Ο Γιάννης Κάργας με τον προπονητή της Λέφσκι Σόφιας 

Σύμφωνα με δημοσίευμα βουλγάρικης ιστοσελίδας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), ο Γιάννης Κάργας λύνει τη συνεργασία με τη Λέφσκι Σόφιας και επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι 2019.

Ο «Άγιαξ» με την αποχώρηση του Σκόνδρα έχει άμεση ανάγκη για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ιδανική λύση είναι ο Κάργας, που φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα και στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2018-19, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Ο Κάργας είναι στη μεταγραφική λίστα του «Άγιαξ» και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κλείσει για νέο διετές συμβόλαιο. Εκτός από τον Κάργα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων παικτών. 

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε τις μεταγραφές ενισχύοντας την άμυνα, αφού από τον χώρο αυτό υπήρξαν και οι περισσότερες αποχωρήσεις. Οι δύο πρώτες μεταγραφές ήταν των δύο ακραίων μπακ Μανώλη Σάλιακα και Μάρβιν Πίρσμαν. Ο τελευταίος από χθες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, αφού έκανε για δύο ημέρες ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό. Τον Πίρσμαν ήξερε ο Γιαννίκης από την εποχή που ήταν ο Πίρσμαν στην Εθνική Κ19 του Βελγίου και ο κόουτς ήταν στη Γερμανία ανιχνευτής ταλέντων. 

Η προετοιμασία του «Άγιαξ» ολοκληρώνεται στο Καρπενήσι και αύριο μετά την πρωινή προπόνηση η αποστολή θα πάρει τον δρόμο επιστροφής στα Γιάννινα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε τις δύο τελευταίες ημέρες ο Οικονομόπουλος από τράβηγμα στο δεξί πόδι.