Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Εν αναμονή απόφασης για το μπαράζ Ξάνθης με Απόλλωνα

Εκδικάστηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ οι προσφυγές Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για το μπαράζ

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των προσφυγών της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης κατά της διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την πρόσθετη παρέμβαση των Χανίων, ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων συλλόγων αιτήθηκαν τη ματαίωση των μπαράζ, θεωρώντας εκπρόθεσμη την διεξαγωγή τους στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Σχετικά μάλιστα με το κώλυμα που τυχόν προκύπτει από την ταυτόχρονη παρουσία και του Απόλλωνα και της Ξάνθης στη Σούπερ Λίγκα, αν δεν γίνουν τα μπαράζ, η δικηγόρος των ακριτών κ. Ρίζου υποστήριξε πως «Από 13 σε 15 οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 δεν συνιστά τροποποίηση της προκήρυξης».

Από την πλευρά της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκα 1 τονίστηκε πως πρέπει να τηρηθούν οι κανονισμοί και οι προκηρύξεις της περασμένης περιόδου και να παραμείνουν 14 οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Οι δικαστές, με το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας ξεκαθάρισαν πως δεν θα ληφθεί αυθημερόν απόφαση, θα συσκεφθούν για να μελετήσουν όλα όσα κατατέθηκαν προφορικά και εγγράφως και θα ανακοινώσουν το συντομότερο –πιθανότατα αύριο- την απόφασή τους.

ΠΗΓΗ: fosonline.gr