Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Πιτ Τσακιρίδης: Οι Γιαννιώτες έχουν αρρώστια με τον ΠΑΣ! (Video)


Η συνέντευξη που έδωσε σε κανάλι της Κοζάνης ο παλιός άσσος του ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτης (Πιτ) Τσακιρίδης


«Οι Γιαννιώτες έχουν μεγάλη αρρώστια με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μας βαραίνει η ιστορία του Άγιαξ… της Ηπείρου. Τα Γιάννινα είδαν μεγάλες δόξες. Ο κόσμος αγαπά πολύ την ομάδα», δήλωσε, στο «Σπορ Ραντεβού» του Top Channel, με τον Θ. Τέγο, ο παλιός άσσος Παναγιώτης (Πιτ) Τσακιρίδης.
Ο Πιτ ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής και από τα καλά παιδιά πλου πέρασαν από τα Γιάννινα. Φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα από το 1989 μέχρι το 1992 (53 συμμετοχές στα πρωταθλήματα Α' και Β' Εθνικής και 6 γκολ) πανηγυρίζοντας και άνοδο στην Α' Εθνική. Μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στους Πόντιους Κοζάνης, τη θητεία του στην Κοζάνη, αλλά βεβαίως και για το πέρασμα του απ’ τον «Άγιαξ της Ηπείρου», τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γενικότερα μιλώντας για το ποδόσφαιρο και το αν υπάρχει αξιοκρατία τόνισε: «Πώς να έχουμε αξιοκρατία στο ποδόσφαιρο όταν επί 15 χρόνια μια ομάδα έπαιρνε το πρωτάθλημα». Τέλος, με ιδιαίτερη αγάπη μίλησε για τον πρώην προπονητή του, Νίκο Γκουσγκούνη, αλλά και τα παιδιά του, τα οποία ακολούθησαν το άθλημα του Μπάσκετ. 

Δείτε από το 19 και 45 και μετά την αναφορά του στον ΠΑΣ.