Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ε. Γιάκος: Ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει κάτι καλύτερο


Κορυφαίος του ΠΑΣ ο Ευριπίδης Γιάκος με τα δύο καταπληκτικά γκολ που σημείωσε


Ο Ευριπίδης Γιάκος είχε να σκοράρει από τον Οκτώβριο του 2017 όταν είχε βάλει γκολ στο ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα (28/10/2017). Σήμερα ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, με επιστέγασμα τα δύο καταπληκτικά γκολ.
Σε δηλώσεις στη NOVA τόνισε τα εξής: «Δεν αξίζει στον ΠΑΣ να είναι σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Εγώ το μόνο που σκεπτόμουν είναι να κερδίσει η ομάδα και να πάρει τους 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση, ανάσα, καλύτερη ψυχολογία για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Δουλεύουμε καθημερινά, τώρα είμαστε όλοι μαζί χωρίς τραυματισμούς, χτίζουμε κάτι καλό και το βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια. Και στην Τρίπολη ήμασταν καλοί αλλά δεν ήρθε αυτό που θέλαμε. Σήμερα παρά τις δυσκολίες, αφού παίζαμε με καλό αντίπαλο και ισοφαριστήκαμε στο τέλος, πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. 

Όταν ισοφάρισε ο Πανιώνιος φάνηκε η ψυχή της ομάδας. Έχουμε από την αρχή της σεζόν πίστη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μεγάλη ομάδα και δεν αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο στα δύο παιχνίδια με Ηρακλή και ΠΑΟΚ για να κλείσει καλά η χρονιά».