Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Γ. Πετράκης: Θα ήταν άδικο αν δεν κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι


Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι κέρδισε δίκαια ο ΠΑΣ τον Πανιώνιο


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Κάναμε μία σπουδαία νίκη που την χρειαζόμασταν πάρα πολύ, απέναντι σε μια πολλή καλή ομάδα. Ήταν μια δίκαια νίκη.
Στο α’ ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στο ανοιχτό γήπεδο και στις μπάλες που μας έφερε ο Πανιώνιος ενώ ήμασταν ψηλά, το διορθώσαμε στο β’ ημίχρονο. Διορθώνοντας δύο τρία πράγματα νομίζω η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή και μέσα απ’ αυτό ήρθε και το αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν».

Σε ερώτηση τι σκέφτηκε όταν ισοφάρισε ο Πανιώνιος απάντησε: «Σκέφτηκα ότι σκέφτεται ένας λογικός άνθρωπος, ότι ήταν πολύ άδικο για μας, αφού ήταν η μοναδική φάση που έκανε ο Πανιώνιος στο β’ ημίχρονο. Και στατιστικά αυτό δεν ισχύει, αφού θα πρέπει στατιστικά να κάνει 4 φάσεις μια ομάδα και να μπει γκολ σε μία. Όταν στη μία ευκαιρία του αντιπάλου δέχεσαι γκολ, δεν ήταν ευχάριστο συναίσθημα για μας. Όμως όλα είναι μέσα στη δουλειά μας. Έδειξαν οι παίκτες ότι είχαν το σθένος, τα ψυχικά αποθέματα και την πίστη και καταφέραμε να αλλάξουμε αυτή την άδικη κατάσταση που πήγε να δημιουργηθεί για την ομάδα μας».