Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Αλ. Νικολιάς: Στην Τούμπα δεν θα φοβηθούμε τον ΠΑΟΚ


Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Νικολιά στο συνδρομητικό κανάλι


Ο Αλέξανδρος Νικολιάς που με το γκολ στο 57’ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα ματς τελικός για μας και πετύχαμε την πιο σημαντική νίκη μέχρι τώρα.
Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά με το γκολ που βάλαμε ισορροπήσαμε το ματς και φτάσαμε στη νίκη. Μια νίκη που δεν ήταν εύκολη όπως δείχνει το σκορ, αλλά ευτυχώς βοήθησε και η τύχη και τελειώσαμε καλά τις φάσεις. Όταν μας ισοφάρισε ο Πανιώνιος δεν τα παρατήσαμε και πολύ γρήγορα κάναμε το 2-1 με ένα εξαιρετικό γκολ, κάναμε καλή διαχείριση και κρατήσαμε τη νίκη. Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και γενικά όλη η προσπάθεια των συμπαικτών μου ήταν εξαιρετική».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Παίζουμε σε πολύ δύσκολη έδρα, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δεν πάμε να πέσουμε αμαχητί, αλλά να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γίνεται. Να κλείσει έτσι ο α’ γύρος και μετά έχουμε σερί παιχνίδια  στην έδρα μας, να δούμε τι μπορεί να πάρουμε. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση, να μη τους φοβηθούμε, ο ΠΑΟΚ δεν είναι και στο καλύτερό του φεγγάρι,  να βγάλουμε όρεξη, δύναμη, πάθος στο παιχνίδι μας και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο ας έρθει».