Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του ΠΑΣ


Ο Νεόφυτος Μιχαήλ θα είναι το νέο πρόσωπο του ΠΑΣ κάτω από τα δοκάρια στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου


Με προπόνηση που έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Ένα ματς φωτιά με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την τοπική ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για να βρει γραμμές ισορροπίας και να βγει από την καυτή ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από άδικη ήττα 1-0 στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου ο ΠΑΣ με λίγη προσοχή και καλύτερη εκτελεστική ικανότητα, μπορούσε να το «καθαρίσει» με 0-2 από το α’ ημίχρονο και να πάρει χρυσό τρίποντο. Όμως δεν πήρε τίποτα, από το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις και γύρισε στα Γιάννινα με άδεια χέρια.

Πάνω στο θέμα αυτό στάθηκε και ο Πετράκης σε συζήτηση που είχε με τους παίκτες. Ναι μεν έμεινε ικανοποιημένος από την καλή εμφάνιση και τις ευκαιρίες που έγιναν, αλλά από την άλλη ζήτησε καλύτερα τελειώματα για να έρθουν και τα γκολ που δίνουν βαθμούς.

Η προσοχή είναι πλέον επικεντρωμένη στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Πετράκης «κατασκόπευσε» τηλεοπτικά τον Πανιώνιο στο χτεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (1-1) και ετοιμάζει τα πλάνα για τη μάχη του Σαββάτου. Θα «παίξει μπάλα» και ο κόσμος με τη δυναμική παρουσία του στο γήπεδο και με φίλαθλο αθλητικό πνεύμα, στηρίζοντας τους παίκτες για να πάρουν τη νίκη.

Το ευτύχημα για τον Πετράκη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Μάρκου Βελλίδη που είναι τιμωρημένος (4 κίτρινες κάρτες) και των τραυματιών Λεό και Περιστερίδη. Επιστρέφει και ο Λίλα, ενώ ο Νικολιάς που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως είχε δηλωθεί από πριν και ο Τζημόπουλος.