Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο έδωσε ο Παράσχος


Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου


Στη δυσκολία του πρώτου μέρους αλλά και στην τρομερή διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη του ΑΣΤΕΡΑ επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στον τερματοφύλακά του ενώ έθεσε ως στόχο την νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για να αποδίδει η ομάδα του καλύτερο ποδόσφαιρο ούσα πιο απελευθερωμένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Νομίζω είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα. Μπορώ να πω ότι ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο δικαιούταν κάποιο ή κάποια γκολ αλλά ο τερματοφύλακας μας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια. Δυστυχώς είχαμε προβλήματα στην άμυνα και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας παίζοντας με τρεις πίσω. Δεν μας πήγαινε τίποτα καλά, κι έτσι περάσαμε ένα ημίχρονο που ήταν πολύ δύσκολο. Μετά το 60' και από την είσοδο του Φερνάντεθ όπου πήγαμε σ' ένα 4-2-3-1 τα παιδιά έδειξαν τρομερή διάθεση. Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας πιστεύω ότι κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Έστω και στο 90' πετύχαμε ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό για μας και πήραμε μια σπουδαία νίκη και μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μπορέσει η ομάδα να παίζει πολύ πιο απελευθερωμένα απ' ότι την βλέπουμε μέχρι σήμερα".
ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr