Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Με την Εθνική Ενόπλων οι Παμλίδης και Σκόνδρας

Βασικός στην Εθνική Ενόπλων είναι ο Απόστολος Σκόνδρας που με τον Παμλίδη συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΣΙΣΜ
ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ
Ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Πετράκης θα προσπαθήσει αυτές τις ημέρες να ανυψώσει το ηθικό των παικτών και παράλληλα να βρει το ιδανικό σχήμα που θα μπορέσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Όσο η τοπική ομάδα θα είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, κάθε παιχνίδι θα είναι κρίσιμο και ότι θα παίρνει στα εκτός έδρας παιχνίδια θα είναι πολύτιμο. Απόντες από τις τελευταίες προπονήσεις είναι οι Παμλίδης και Σκόνδρας που αγωνίζονται με την Εθνική Ενόπλων για το πρωτάθλημα του ΣΙΣΜ. 

Μάλιστα προχθές, στο νικηφόρο παιχνίδι 2-0 εναντίον της Ολλανδίας, ο Παμλίδης που μπήκε στο β’ ημίχρονο παίρνοντας τη θέση του Κώνστα σημείωσε γκολ (το άλλο ο Βέργος), ενώ ο Σκόνδρας αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αναμένεται να επιστρέψουν το βράδυ στα Γιάννινα, αφού θα αγωνιστούν και στο σημερινό παιχνίδι εναντίον της Γερμανίας. Οι αγώνες γίνονται στην Ολλανδία. Επίσης τραυματίες εξακολουθούν να είναι οι Λεό, Περιστερίδης. 

Χθες προπονήθηκε κανονικά ο Βιδάλ όπως και οι Κακούμπα και Κάστρο, που αποκλείστηκαν από το ματς με τον ΟΦΗ γιατί ήταν ανέτοιμοι. Μοναδική απουσία θα είναι του Λίλα που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και από πριν είχε δηλωθεί για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και σήμερα με πρωινή προπόνηση.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΣ

Σε απολογία κλήθηκε για την Παρασκευή, από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Μάλιστα τα άρθρα του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ για τα οποία κλήθηκε ο ΠΑΣ σε απολογία προβλέπουν μέχρι και ποινή αποκλεισμού έδρας, αλλά επειδή δεν υπήρξε τραυματισμός, ούτε διακόπηκε το παιχνίδι (έστω και προσωρινά), είναι πιθανόν να υπάρξει χρηματικό πρόστιμο.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΖΩΝΙΟΣ

Σύμφωνα με το super-fm.gr ο Γιώργος Ζώνιος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της ομάδας Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα που καλούνται στην Εθνική ομάδα Παίδων. Ο «κυανόλευκος» μέσος θα βρεθεί στις προπονήσεις της Εθνικής στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, το διάστημα 10 ως 12 Δεκεμβρίου.