Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Γ. Πετράκης: Μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα


Ο Γιάννης Πετράκης παρά την άδικη ήττα βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον της ομάδας


Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, σχολίασε την ήττα που δέχτηκε η ομάδα του από τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια τον ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Μας αδικεί το σημερινό αποτέλεσμα κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια κάναμε αρκετές  φάσεις αλλά έκανε και ο Αστέρας Τρίπολης. Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία.
Το αρνητικό αποτέλεσμα όμως δεν ακυρώνει την προσπάθεια μας, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα έρθουν τα αποτελέσματα».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


"Θέλω να πω για το παιχνίδι ότι κάναμε σπουδαία εμφάνιση. Είχαμε πολύ καλή εικόνα, ειδικά μέχρι τα 60 λεπτά. Είχαμε πολλές και καθαρές ευκαιρίες να προηγηθούμε. Περιορίσαμε τον Αστέρα ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Δυστυχώς στις ευκαιρίες που είχαμε δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ και αυτό το πληρώσαμε στο τέλος με το γκολ που δεχτήκαμε. Νομίζω πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και την εικόνα που είχαν".