Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Τι έκαναν στα ξένα γήπεδα οι πρώην άσσοι του ΠΑΣ

Ο Πέδρο Κόντε έβαλε τα 2 από τα 3 γκολ της Μπανίγιας χθες βράδυ στον αγώνα με την Αλ Αχλί

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συνεχίζουμε και σήμερα την περιήγησή μας στα ξένα γήπεδα, για να δούμε τι έκαναν οι πρώην παίκτες του ΠΑΣ και άλλοι Γιαννιώτες της διασποράς.
Μετά από ενάμιση μήνα, ο Πέδρο Κόντε βρήκε πάλι δρόμο για τα δίχτυα, καθώς σημείωσε δύο από τα τρία γκολ της Μπανίγια, στο νικηφόρο παιχνίδι με 3-0 επί της Αλ Αχλί Ντουμπάϊ.

-Στη Δανία ο Γιαννιώτης αμυντικός Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος έγινε βασικός στην Κοπεγχάγη που κέρδισε την Χόρσενς.

-Ο Χάρης Χαρίσης κάθισε στον πάγκο της Κορτράϊκ στο νικηφόρο παιχνίδι της (1-0) επί της Μουσκρόν, για το πρωτάθλημα Βελγίου.

-Στην Αργεντινή ο Κριστιάν Τσάβεζ που έπαιξε ως κυνηγός σημείωσε ένα από τα δύο γκολ της Αλντόσιβι στο ισόπαλο παιχνίδι 2-2 με την Σαν Λορέντσο.

-Βασικοί ξεκίνησαν οι Θοδωρής Μπέριος και Μπράνα Ίλιτς με την ομάδα Κισβάρνα της Ουγγαρίας, η οποία κέρδισε 1-0 την Ακαδημία Πούσκας. 

-Στη Λίγκα 2 της Γαλλίας ο Μαμπουλού δεν αγωνίστηκε με τη Νανσί, στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι της με σκορ 1-2 επί της Ορλεάν.

-Στη Σουηδία τελείωσε το πρωτάθλημα με καλή παρουσία του Χέκβιστ που ήταν βασικός στην ομάδα Μπρομαποϊκάρνα τερμάτισε στην 13η θέση (τρίτη από το τέλος) και θα δώσει αγώνες πλέι άουτ για την παραμονή στην Α' Κατηγορία.