Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Πως εξηγεί ο Πετράκης τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΣ


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για τη Λάρισα, με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στη βαθμολογία.
Στο παιχνίδι αυτό ήρθαμε με πάρα πολλά προβλήματα, που με βάση τη δυσκολία του παιχνιδιού, έκαναν τη δουλειά μας δύσκολη. Μας προέκυψαν προβλήματα και πριν και μετά τον αγώνα. Όλα αυτά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αναφέρομαι στον τραυματισμό του Αθανασιάδη πριν το παιχνίδι και την αποβολή που έγινε στο 48’, αμέσως μετά προέκυψε και το γκολ.

Η Λάρισα στο α’ ημίχρονο πήγε πολύ καλύτερα από εμάς, έκανε προϋποθέσεις και κάποιες ευκαιρίες. Εμείς από το 30’ και μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι, η καθοριστική φάση ήταν η αποβολή και το γκολ που δεχτήκαμε αμέσως μετά την αποβολή. Αυτό έγινε σε πολύ μεγάλο βαθμό το παιχνίδι στην πλευρά της Λάρισας. Μένοντας με 10 παίκτες δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί, ούτε και στο α’ ημίχρονο γίναμε απειλητικοί. Στο β’ ημίχρονο και ο αντίπαλος που είχε τον έλεγχο, δεν μας έκανε κάποια καθαρή ευκαιρία. 

Η ομάδα περνά μια περίοδο έλλειψης τύχης, κακοδαιμονίας, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ποτέ στη ζωή μου δεν ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά όταν υπάρχει μια πραγματικότητα πρέπει να την καταθέσω. Στα δέκα παιχνίδια δεν είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Από τους 28 παίκτες που έχουμε, μόνο 5 παίκτες δεν παρουσίασαν από την αρχή της προετοιμασίας, κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα. Όλο αυτό δεν μας βοηθά να βρούμε τον ρυθμό μας, δεν μας βοηθά να κατασταλάξουμε σε κάποια ενδεκάδα. Τα παιχνίδια είναι όλο δύσκολα, όλες οι ομάδες είναι καλές, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εύχομαι αυτή η κακοδαιμονία να κάνει τον κύκλο της και να φύγει. Όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή. Να έρθουμε στα ίσα μας σαν ομάδα και να καταθέσουμε αυτά που μπορούμε».