Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ νίκησαν 4-0 την Αναγέννηση μέσα στην Άρτα

Η ομάδα του ΠΑΣ σε μια αναμνηστική φωτογραφία στο γήπεδο Ράχης Άρτας για το φιλικό με την Αναγέννηση Άρτας


Σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο του χωριού Ράχη Άρτας, οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ κέρδισαν άνετα με σκορ 4-0 τους παλαίμαχους της Αναγέννησης Άρτας. Το ματς έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και προς τιμή του παλιού γκολκίπερ της ιστορικής Αναγέννησης Θωμά Δημητρίου που κατάγεται από το χωριό Ράχη.

 
Η ομάδα των βετεράνων της Αναγέννησης Άρτας


Όσον αφορά το παιχνίδι, οι βετεράνοι και των δύο ομάδων έδειξαν ότι δεν ξέχασαν τα μυστικά της μπάλας, αλλά πιο έτοιμοι οι του ΠΑΣ κέρδισαν άνετα με σκορ 4-0 με γκολ που σημείωσαν στο 12’ με πλασέ το Μητσιόπουλος, στο 25’ με σουτ ο Γιάτσος, στο 31’ με κεφαλιά ο Μητσιόπουλος και στο 47’ με κεφαλιά ο Κοζανίτης. Η Αναγέννηση στο 57’ έχασε πέναλτι που εκτέλεσε ο Νίκου και απέκρουσε στη δεξιά γωνία ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Μάστακας. 

Διαιτητής του αγώνα ο Σιατής με βοηθούς τους Νούσια και Τριάντη του συνδέσμου Άρτας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Λάιος, Παπαμιχαήλ, Βέτσιος, Τσόγκας, Αναγνωστάκης, Στράτος, Μπακόλας, Νίκου, Υφαντής, Κωσταδήμας, Ζάχος. Αγωνίσθηκαν και οι Αβραμίδης, Αραβανής, Πότσιος, Αθανασίου, Καρατζάς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μάστακας, Κώνστας, Ζώης, Οικονόμου, Μπουτσουρής, Κοζανίτης, Κατερίνης, Γιάτσος, Μητσιόπουλος, Σιχλιμοίρης, Τσιατούρας. Αγωνίσθηκαν και οι Τσιάβος, Γκολφινόπουλος, Μαρούλης, Παπαρούνας, Κλείτσας, Ζαβογιάννης, Τζιάλλας.

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ από το artagoal.gr ΚΛΙΚ ΕΔΩ