Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Κούτρης: "Ο προπονητής είπε στον Βιδάλ να κάνει σουτ"

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο Κούτρη στη NOVA


Δηλώσεις στη NOVA έκανε και ο Λεονάρντο Κούτρης που έχει καταγωγή κατά ήμισυ από την Βραζιλία και σε ερώτηση για την Βραζιλιάνικη παροικία του ΠΑΣ (Ζάιρο, Βιδάλ) τόνισε:
«Σίγουρα είναι καλό να έχεις συμπαίκτες από την ίδια χώρα, είναι καλό και για τα παιδιά που τους μεταφράζω στα ελληνικά ότι θέλουν, γιατί έτσι προσαρμόζονται πιο εύκολα. Κάνουμε παρέα, τους βοηθώ σε ότι χρειασθούν, θα έρθουν και οι οικογένειες του Βιδάλ και του Ζάιρο, θα είμαστε όλοι μαζί και αυτό είναι καλό».

Για τη νίκη στην Κέρκυρα τόνισε: «Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις. Θα επαναλάβω τα λόγια του προπονητή μου που είπε ότι ήταν μια επαγγελματική νίκη. Αυτές οι νίκες δίνουν χαρακτήρα, καλή ψυχολογία και ώθηση στην ομάδα. Είμαστε όλοι χαρούμενο γι’ αυτή τη νίκη. Θα έχουμε 15 μέρες μπροστά μας να ξεκουραστούμε, έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια. Πρώτα ο Θεός, εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Για τις εντολές που πήρε ο Βιδάλ από τον Πετράκη, αφού αυτός (Κούτρης) έκανε την μετάφραση, ανέφερε: «Να συγκλίνει ο Βιδάλ προς τον άξονα, να ζητά μπάλες πίσω από το κέντρο της Κέρκυρας και αυτό έκανε γιατί η άμυνα της Κέρκυρας ήταν πολύ κλειστή και μεζεμένη στο χώρο του κέντρου. Δεν είχαμε ευκολία να βγάζουμε πάσες στην πλάτη, οπότε ζήτησε ο προπονητής από τον Βιδάλ να ζητά μπάλα, ή να σουτάρει ή να πασάρει. Αυτό έκανε ο Βιδάλ που πέτυχε το πρώτο του γκολ και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πολλά περισσότερα».

Για την πορεία της ομάδας ανέφερε: «Η χρονιά ήταν μεγάλη, ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τις προπονήσεις, έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα μέσα στα αποδυτήρια και είμαστε μια οικογένεια. Δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, ο προπονητής επιλέγει ποιοι θα παίζουν. Όπως βλέπετε έχουν παίξει πάρα πολλά παιδιά και όλοι είμαστε έτοιμοι όταν μας χρειαστούμε και προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Δείτε στο βίντεο από το σημείο 4.40 και μετά τις δηλώσεις του Κούτρη στη NOVA κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ