Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Την αγωνιστική του ταυτότητα ψάχνει να βρει ο ΠΑΣ

Μονομαχία Ζάιρο με Στανισάβλεβιτς στο ματς με τον Πλατανιά (ΦΩΤΟ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ)


Με διπλές προπονήσεις ξεκίνησε σήμερα Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 16.00 στο νησί των Φαιάκων.
Εκεί ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα πάει αποφασισμένος για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να καλύψει τους δύο βαθμούς που έχασε στο ματς με τον Πλατανιά που κόλλησε στο 0-0. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι κυανόλευκοι να βρουν πάλι την χαμένη τους αγωνιστική ταυτότητα, να γίνουν η ομάδα που έκλεψε την παράσταση το καλοκαίρι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και να διορθώσουν τα λάθη και τις αδυναμίες που είχαν στο τελευταίο ματς με την ομάδα των Χανίων.

Πάνω σ’ αυτό θα δουλέψουν τις επόμενες μέρες και μέχρι την Παρασκευή που η αποστολή θα αναχωρήσει  για Κέρκυρα οι παίκτες και ο Γιάννης Πετράκης. Ξεκινώντας πρώτα από το τι δεν πήγε καλά στο ματς με τον Πλατανιά και τι πρέπει να γίνει για το δύσκολο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Κέρκυρα ώστε ο ΠΑΣ να παλέψει με αξιώσεις για ένα καλό αποτέλεσμα.

Όπως δείχνουν τα πράγματα και οι εκτιμήσεις ο Τζημόπουλος επιστρέφει στην ενεργό δράση αλλά όχι ο Μιχαήλ που θα είναι έτοιμος στο ματς με τον Λεβαδειακό μετά τη διακοπή. Επιστρέφει ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης που εξέτισε την ποινή του (αποβολή στο ματς με τον Παναθηναϊκό) και στο απουσιολόγιο εκτός από τους γνωστούς τραυματίες Ακόστα και Νικολιά προστίθεται και ο Λίλα που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και τιμωρείται με μία αγωνιστική.

Χθες ήταν για όλους ημέρα ξεκούρασης καθώς ο Πετράκης έδωσε ρεπό για χαλάρωση και αποφόρτιση ενόψει των διπλών προπονήσεων που άρχισαν από σήμερα. Από εκεί και μετά προσπαθούν να ξεχάσουν την ισοπαλία με τον Πλατανιά, αφού όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και ένα κακό παιχνίδι, όπως είπε και ο Πετράκης, δεν μπορεί να χαλάσει την καλή εικόνα μιας ομάδας.

Πέρα από το αγωνιστικό η προσοχή είναι επικεντρωμένη και στην βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Στο ματς με τον Πλατανιά λόγω και των παρατεταμένων βροχοπτώσεων η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν καλή, κάτι που κατά κόρον επισήμαναν οι προπονητές και οι παίκτες.


Ήδη ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης είναι σε επαφές με την εταιρία που έχει αναλάβει την συντήρηση του γηπέδου για να γίνουν άμεσα έργα βελτίωσης. Σ’ αυτό ευνοεί το γεγονός ότι ο ΠΑΣ παίζει εκτός έδρας αυτή την αγωνιστική και ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Οπότε στο διάστημα αυτό και μέχρι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα να έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες για την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου, που δεν βοηθά αν μείνει έτσι πρωτίστως τον ΠΑΣ που είναι ποιοτική και τεχνική ομάδα.