Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Η φιλοξενία και η δεξίωση της Οντ προς τιμή του ΠΑΣ

Μια αναμνηστική φωτογραφία από τον δείπνο που παρέθεσε η Οντ προς τιμή του ΠΑΣ και της ΟΥΕΦΑ. Αριστερά ο πρόεδρος Γ. Χριστοβασίλης με την αντιπρόεδρο της Οντ



Με τον καλύτερο τρόπο η Οντ ανταπέδωσε τη φιλοξενία προς τον ΠΑΣ που είχε και η ίδια στα Γιάννινα. Δεν είναι μόνο ότι επέτρεψε δύο μέρες (Τρίτη και Τετάρτη) στον ΠΑΣ να προπονηθεί στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας, ενώ με τον κανονισμό υποχρεούται να το παραχωρήσει μόνο μία φορά, αλλά και η γενικότερη φιλοξενία είναι καλή.


Χθες οι παράγοντες της Οντ έκαναν ξενάγηση στα μέλη της αποστολής του ΠΑΣ στα αξιοθέατα της πόλης, ενώ το βράδυ δόθηκε ο επίσημος δείπνος της Οντ προς τιμή του ΠΑΣ Γιάννινα και των αξιωματούχων της ΟΥΕΦΑ, όπου έγινε και η ανταλλαγή δώρων.

Από την ξενάγηση του ΠΑΣ σε αξιοθέατα του Σκίεν


Επίσης οι κάτοικοι του Σκίεν υποδέχθηκαν με πολύ αγάπη και ευγένεια τους παίκτες του ΠΑΣ στην πρωινή βόλτα που έκαναν στους δρόμους της όμορφης πόλης. Όπως καλή υποδοχή έχουν και οι φίκοι του ΠΑΣ που βρίσκονται σε Όσλο και Σκίεν.


Είναι στιγμές που νιώθεις ευχάριστα, ξεφεύγοντας για λίγο από το μαύρο και γκρίζο τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ως ποιότητα αλλά και ως συμπεριφορά και πολιτισμό είμαστε πολλά χρόνια πίσω από τους λαούς των υπόλοιπων χωρών.