Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Φερφελής: Στόχος στο πρωτάθλημα να μπούμε στα πλέι οφ

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον επιθετικό του ΠΑΣ Δημήτρη Φερφελή


Ο υψηλόσωμος επιθετικός του ΠΑΣ Δημήτρης Φερφελής σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr τόνισε ότι οι επιτυχίες θα έχουν συνέχεια στην Ευρώπη ενώ και στο πρωτάθλημα θα πάει καλά η ομάδα.
Για το ματς με την Άλκμααρ ανέφερε: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς. Γνωρίζαμε το πόσο ποιοτική ομάδα είναι η ΑΖ Άλκμααρ, το είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι πολύ καλά. Τα πράγματα πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει, βάλαμε νωρίς το γκολ, όπως θέλαμε. Στη συνέχεια έπρεπε να κρατήσουμε το μηδέν, αλλά ήταν δύσκολο απέναντι στην ΑΖ». 


Για την εμπειρία των ευρωπαϊκών αγώνων σημείωσε: «Όλη η ομάδα έγραψε ιστορία. Ήταν η πρώτη εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στα 50 χρόνια ιστορίας του συλλόγου. Θέλαμε να περάσουμε την Άλκμααρ γιατί όλοι στην ομάδα πιστεύαμε ότι είχαμε δυνατότητες να προχωρήσουμε, αλλά ακόμα κι έτσι γράψαμε ιστορία». Για το πρωτάθλημα και το τι μπορεί να περιμένει ο ΠΑΣ δήλωσε: «Σίγουρα ο πήχης έχει ανέβει. Στόχος μας είναι να επαναλάβουμε τη φετινή μας επιτυχία. Ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συνεχώς μια ανάσα από τα play off και πρέπει και φέτος να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα play off και να εξασφαλίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».