Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Νέο μπαράζ ανακοινώσεων από τον ΑΟΒ που ξεκινά προετοιμασία

Κόσμος πάει και έρχεται στον Α. Ο. Βελισσαρίου ενόψει του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν


Ξεκινά τη Δευτέρα 1 Αυγούστου την προετοιμασία ο Α. Ο. Βελισσαρίου υπό την επίβλεψη του Ανέστη Ζώη. Παράλληλα ανακοινώθηκε η παραμονή του Χάρη Τσάνη και η απόκτηση του Βαλάντη Μπιστιόλη από την Α. Ε. Μικρασιατών.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αύριο 1η Αυγούστους στις 18.30 ξεκινάμε την προετοιμασία για τη σεζόν 2016-17 με τους στόχους της ομάδα να είναι οι ίδιοι για 5η συνεχόμενη χρονιά!
Ο σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται και στα πλαίσιά του ανανέωσε τη συνεργασία του και θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων ο Χάρης Τσάνης, ενώ 3η φετινή μεταγραφή αποτελεί ένας παίκτης που τον θέλαμε τα τελευταία χρόνια στο δυναμικό μας, ο 20χρονος Βαλάντης Μπιστιόλης που πέρσυ αγωνίστηκε στην ΑΕ Μικρασιατών ενώ προηγουμένως ήταν μέλος της Κ20 και Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα και της Ανατολής.

Παράλληλα με το καλωσόρισμα στον Βαλάντη, ευχόμαστε και καλή συνέχεια στον Χρήστο Μασούρα, ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, είχε μία εξαιρετική χρονιά πέρσυ, ένα πρόβλημα τραυματισμού δυστυχώς μας τον στέρησε από τους περσινούς αγώνες μπαράζ και φέτος θα συνεχίσει σε υψηλότερη κατηγορία, με την ομάδα του Θεσπρωτού στη Γ' Εθνική.

Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο Med Parga για την χορηγία του στην ομάδα!