Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Μπράνα Ίλιτς: Θα τα δώσω όλα για να γυρίσει ο Άρης στη Σούπερ Λίγκα

Ο Μπράνα Ίλιτς υπογράφει το συμβόλαιο στον Άρη Θεσσαλονίκης και θα αγωνιστεί στη Β' Εθνική


Ο Μπράνα Ίλιτς παρουσιάστηκε και επίσημα από τον Άρη και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους», ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Θόδωρου Καρυπίδη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ήρθα σε αυτή τη μεγάλη ιστορική ομάδα. Στην επιλογή μου έπαιξε ρόλο το πρότζεκτ του προέδρου που με έπεισε να έρθω στον Άρη. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα προκειμένου να επιστρέψει εκεί που ανήκει ο σύλλογος, στη Σούπερ Λιγκ. Ο κόσμος να είναι μαζί μας για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο Ίλιτς αύριο (3/8) θα μεταβεί στο Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπράνα Ίλιτς.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος επιθετικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 με την ομάδα μας.

Ο Μπράνα Ίλιτς γεννήθηκε στις 16/02/1985 στο Ζέμουν Βελιγραδίου, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Το 2007 μετακόμισε στη Ραντ Βελιγραδίου, με την οποία τη διετία 2007-2009 είχε 59 συμμετοχές και 16 γκολ, ενώ την επόμενη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Παρτιζάν (33 συμμετοχές και 5 γκολ).

Ακολούθησαν η Βοϊβοντίνα (2010-’11) έχοντας 35 συμμετοχές και 13 γκολ και η Ακτόμπε του Καζακστάν (10 συμμετοχές και 3 γκολ).


Στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε από το 2012 μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καταγράφοντας συνολικά 138 συμμετοχές και 28 γκολ.