Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Θετικά σχόλια για ΠΑΣ που φιλοξένησε στο Περιστέρι προσφυγόπουλα


Προσφυγόπουλα από καταυλισμό της Αττικής φιλοξένησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνλιδι με την Άλκμααρ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ιδιαίτερη αίσθηση και θετικά σχόλια προκάλεσε στην κοινή γνώμη η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενήσει στο γήπεδο Περιστερίου προσφυγόπουλα με τις μητέρες τους από καταυλισμό της Αττικής.
Έδειξε ο ΠΑΣ το κοινωνικό του πρόσωπο, τον ανθρωπισμό και ότι είναι κατά του ρατσισμού. Η πρωτοβουλία ανήκει στην κυρία Χαρίκλεια Χριστοβασίλη, σύζυγο του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας στη Νορβηγία, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης γνωρίστηκε με τον γενικό γραμματέα μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης στη Νορβηγία τον Trude Jacobsen και με πρωτοβουλία της συζύγου του προέδρου του ΠΑΣ κ. Χαρίκλειας Χριστοβασίλη συμφωνήθηκαν τα εξής: Στον αγώνα Οντ – ΠΑΣ να φιλοξενηθούν στο γήπεδο 80 προσφυγόπουλα, ενώ το ίδιο θα γίνει και στα επόμενα παιχνίδια, όποια ομάδα και αν προκριθεί.
Τελικά προκρίθηκε ο ΠΑΣ και τήρησε τα συμφωνηθέντα. Η κυρία Χριστοβασίλη φρόντισε να είναι στο γήπεδο Περιστερίου τα προσφυγόπουλα, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στα παιχνίδια του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα, ενδέχεται η τοπική ΠΑΕ να φιλοξενεί προσφυγόπουλα από καταυλισμούς των Ιωαννίνων.