Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Δίαυλος επικοινωνίας Λίλα με τον ΠΑΣ!

Δεν αποκλείεται ο Άντι Λίλα να ξαναφορέσει τη φανέλα του ιστορικού "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "ΦΩΣ"

Για τον Άντι Λίλα μπορεί να γράφονται διάφορα σενάρια τον τελευταίο καιρό περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού (διαψεύστηκε από τους πράσινους) ή του Αμβούργου, αλλά έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής Αλβανός μέσος άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας να γυρίσει πάλι στον ΠΑΣ Γιάννινα!
Έχει έρθει ήδη σε επαφή με ανθρώπους της ομάδας για να ξαναγυρίσει στον ΠΑΣ, αλλά επειδή προχώρησε ο σχεδιασμός και ξεκινά το πρωτάθλημα, υπάρχει μια στάση σκεπτικισμού από τη Γιαννιώτικη ΠΑΕ.

Όπως τονίσαμε προχτές στον ΠΑΣ λένε ότι ο παίκτης ανήκει στην ομάδα και περισσότερο θα προτιμούσαν μια λύση να πάρει μεταγραφή. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και επειδή στην Ελλάδα ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα ο Λίλα βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στα Γιάννινα. Αρκεί βέβαια να τα βρει με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη στο οικονομικό αλλά και να ξεδιαλύνει στον κόσμο η θολή εικόνα που υπάρχει αν είναι ή όχι ελεύθερος. 

Ανεξάρτητα όμως απ’ αυτό, η ουσία είναι ότι ο Λίλα, όπως αναφέρουν πηγές της ομάδας, θέλει να γυρίσει στον ΠΑΣ και στα Γιάννινα. Και αυτό είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Το πολύ μέχρι την Τρίτη με Τετάρτη θα έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Είναι αλήθεια ότι ο Λίλα χωρά στο ρόστερ της ομάδας και θα την ενισχύσει σημαντικά αν τελικά γυρίσει, αλλά επειδή είναι μια περίπτωση με πολλές παραμέτρους, επί του παρόντος παραμένει ερωτηματικό για το αν υπάρχει ή όχι γι’ αυτόν επόμενη μέρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου».