Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Πρόβλημα τραυματισμού με τον Αλέξη Μιχαήλ

Μετά το τέλος της σημερινής (19/8) προπόνησης ακολούθησε ομιλία του Γιάννη Πετράκη στους παίκτες


Πρόβλημα με τον Αλέξη Μιχαήλ προέκυψε στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ, καθώς σε μια από τις ασκήσεις τακτικής του γύρισε το πόδι με φόβο να έπαθε διάστρεμμα ελαφράς μορφής.
Αύριο Πέμπτη θα κάνει εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει ο Γιάννης Πετράκης στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Βέροια.

Ναδάλες, Τσάβεζ, Μπέριος, Σκόνδρας, Γιάκος σε ένα διάλειμμα της σημερινής προπόνησης στο ΠΕΑΚΙ


Αναγκαστικά στο δίτερμα ο Κρητικός τεχνικός γύρισε από τα χαφ στο κέντρο της άμυνας τον Θέμη Τζημόπουλο, δίδυμο με τον Μπέριο και στη μεσαία γραμμή πέρασε τον Ακόστα. Όσο πλησιάζουμε στο ματς της Κυριακής, τόσο εντείνονται οι προπονήσεις της ομάδας, ρίχνοντας το κύριο βάρος σε ασκήσεις τακτικής. Ειδικά στην απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ ο Γιάννης Πετράκης έκανε δίτερμα σε μικρούς χώρους και άλλες ασκήσεις τακτικής, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα και να την έχει έτοιμη για την Κυριακή. 

Τσουκαλάς και Ηλιάδης μετά από μια εξαντλητική προσπάθεια παίρνουν ανάσες ξεκούρασης


Σήμερα Τετάρτη οι προπονήσεις ήταν διπλές. Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής και ομαδική αμυντική και επιθετική τακτική. Αύριο Πέμπτη 20/8 η προετοιμασία θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.




Ο Κριστιάν Τσάβεζ και πιό πέρα ο Βαλάντης Κοζορώνης σε ένα στιγμιότυπο από την προπόνηση


Την προπόνηση παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι που έτυχε να είναι στο πανηπειρωτικό με θέμα συζήτησης στις εξέδρες το αναπάντεχο γεγονός με το θάνατο του Λάκη Στεργίου. Όλοι εξέφρασαν τη λύπη τους για έναν άνθρωπο που δεν είπε ποτέ άσχημη κουβέντα για κανένα και αγαπούσε πάρα πολύ τον ΠΑΣ Γιάννινα.