Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Πάνοπλος πάει στη Βέροια ο ΠΑΣ για ένα καλό ξεκίνημα

Απόστολος Σκόνδρας και Γιώργος Γεωργουλόπουλος σε προπόνηση του ΠΑΣ


Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς της πρεμιέρας μέσα στη Βέροια που θα γίνει την Κυριακή 23/8 και ώρα 19:15 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Πριν από τη σημερινή προπόνηση θα γίνει ο καθιερωμένος Αγιασμός. Όταν είχε ξεκινήσει η προετοιμασία έγινε ευχολόγιο μέσα στα αποδυτήρια και τώρα ο Αγιασμός με την παρουσία και πολλών φίλων της ομάδας.

Ο Γιάννης Πετράκης στην απογευματινή προπόνηση θα βάλει τις τελευταίες πινελιές στο κάδρο της ομάδας και ειδικά θα ασχοληθεί με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στη Βέροια και πως θα αντιμετωπίσουν τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχουν προβλήματα στο κυανόλευκο στρατόπεδο, καθώς ο Αλέξης Μιχαήλ είναι εντάξει και θα ακολουθήσει την αποστολή. Χτες ο ΠΑΣ εξασφάλισε και το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το πρωί του Σαββάτου θα γίνει εκ νέου προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Βέροια με στόχο θετικό αποτέλεσμα. Πέρσι η πρεμιέρα ήταν με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα, όπου ο ΠΑΣ τον συνέτριψε με σκορ 3-1.