Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Τρεις σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Α. Ο.Βελισσαρίου

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Α. Ο. Βελισσαρίου


Τρεις σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο ιστορικός Α. Ο. Βελισσαρίου για την ενίσχυση της προσπάθειας να επιστρέψει κατά τη νέα σαιζόν στη Γ’ Εθνική. Όπως ανακοινώθηκε στο δυναμικό της ομάδας θα είναι κατά τη νέα σαιζόν οι Παύλος Βαρτζιώτης, Σπύρος Νικολάου και Κώστας Σταμούλης.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Α. Ο. Βελισσαρίου

Τρεις ακόμη πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας και πρόκειται για τους:
Βαρτζιώτη Παύλο (34), κεντρικός αμυντικός ο οποίος ανανέωσε με την ομάδα στην οποία είχε έρθει τον περασμένο Δεκέμβρη και το βιογραφικό του περιλαμβάνει ομάδες όλων των κατηγοριών συμπεριλαμβανομένης και Α', Β' Εθνικής (ΠΑΣ Γιάννινα, Προοδευτική, Κέρκυρα κα).
Νικολάου Σπύρο (24), μεσοεπιθετικός, διεθνής με την Εθνική Ομάδα μίνι φούτμπολ, ο οποίος επίσης ανανέωσε και επίσης είχε έρθει στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο βοηθώντας σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και στα μπαράζ.
Σταμούλη Κώστα (25), μέσο, αρχηγό της ομάδας των Σερβιανών τα τελευταία 2 έτη με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πορεία, έναν από τους καλύτερους παίκτες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος με θητεία και στη Γ' Εθνική με την Κρανούλα στο παρελθόν και ερχόμενος από μία χρονιά όπου σημείωσε 15 γκολ σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Με τις 2 αυτές ανανεώσεις η ομάδα ήδη έφτασε τις 10 ανανεώσεις βασικών παικτών που κατέκτησαν το πρωτάθλημα πέρσι, ενώ υπάρχουν και μερικές ακόμη ανανεώσεις/επιστροφές που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, όπως επίσης και μερικές ακόμη μεταγραφές το επόμενο διάστημα, αναγκαίες ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους που έχουν τεθεί.