Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ένας Γιαννιώτης στα δίχτυα του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Ξενοφώντας Πάνος κατέληξε στον Απόλλωνα Σμύρνης


Δεν υπάρχει ομάδα που να μη έχει Γιαννιώτη ποδοσφαιριστή, είτε πέρασε και από τον ΠΑΣ, είτε όχι. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Ξενοφώντας Πάνος, που πέρσι ήταν στον Πανιώνιο και φέτος μετακόμισε στη Ριζούπολη καθώς υπέγραψε στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης.
Εκεί που έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν και άλλοι Γιαννιώτες παίκτες όπως στη δεκαετία του ’50 ο θρυλικός Στάθης Τσανακτσής και στη δεκαετία του ’90 ο Γιάννης Τάτσης και ο Κώστας Γιαννάκης.

Ο Ξενοφώντας Πάνος τον Ιανουάριο 2012 δοκιμάστηκε και στον ΠΑΣ αλλά δεν προχώρησε η απόκτησή του επί εποχής Άγγελου Αναστασιάδη. Είναι γέννημα θρέμμα Γιαννιώτης και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες «Ελπίδες Ιωαννίνων». Πήγε στην ΑΕΚ και σε άλλες ομάδες. Κατά τα δύο τελευταία χρόνια στον Πανιώνιο είχε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα σούπερ λίγκα και 9 συμμετοχές σε παιχνίδια κυπέλλου.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης


Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου. Ο γεννημένος στις 25/8/1989 δεξιός μπακ, πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Θρασύβουλο, Παναχαϊκή, ΟΦΗ, Νέα Ιωνία και ΑΕΚ.