Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

5 ευρώ και για τα δύο ματς Αστέρα - ΠΑΣ

Με ένα εισιτήριο 5 ευρώ θα δουν δύο ματς οι φίλαθλοι στην Τρίπολη


Την ευκαιρία στους φίλους του Αστέρα να δουν με ένα εισιτήριο των 5 ευρώ και τα δυο φιλικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο και την Κυριακή δίνει η διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης. Την ίδια ώρα συνεχίζεται και η πώληση των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με ένα εισιτήριο αξίας 5 ευρώ μπορούν οι φίλαθλοι της ομάδας μας να παρακολουθήσουν τις φιλικές αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (1 Αυγούστου) και την Κυριακή (2 Αυγούστου).
Τα εισιτήρια για τους δύο φιλικούς αγώνες με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", το Σάββατο 1 Αυγούστου από τις 17:30 και την Κυριακή 2 Αυγούστου, επίσης από τις 17:30.
Η αξία του εισιτηρίου είναι 5€ και ισχύει για είσοδο στο γήπεδο ΚΑΙ για τις δύο ημέρες.
Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα το Σάββατο πρέπει να το διατηρήσουν στην κατοχή τους, για να έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο και την Κυριακή 2 Αυγούστου.
Ταυτόχρονα με τη διάθεση εισιτηρίων για τους αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα γίνεται και ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στο εκδοτήριο της Θύρας 1, από τις 17:30 έως τις 20:30, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30
Ώρα έναρξης αγώνων: 19:00".

ΠΗΓΗ: sport24.gr