Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ανάσες ξεκούρασης ενόψει των κρίσιμων αγώνων

Ο ΠΑΣ όπως παρατάχθηκε στο φιλικό με τον Ηρακλή στο Καρπενήσι. 


Το δώρο με το διήμερο ρεπό που τους έκανε ο Γιάννης Πετράκης προχτές, μόλις η αποστολή επέστρεψε από τα Γιάννινα στο Καρπενήσι, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του ΠΑΣ παίρνοντας ανάσες ξεκούρασης, είτε στα Γιάννινα, είτε σε γειτονικές παραλίες. Μετά από ένα σκληρό και επίπονο πρόγραμμα χρειαζόταν και ξεκούραση, καθώς από αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσει η 3η φάση της προετοιμασίας με σειρά φιλικών αγώνων, όπου θα ξεκινήσει και το μοντάρισμα της ομάδας. 


Τετάρτη πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα για το φιλικό με την τοπική ομάδα, θα επιστρέψει πάλι το βράδυ στα Γιάννινα και την Παρασκευή το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Τρίπολη αφού το Σαββατοκύριακο θα δώσει δύο φιλικά με αντίπαλο τον Αστέρα. Ειδικά στην Τρίπολη που θα γίνουν διπλά παιχνίδια σε δύο μέρες ο Κρητικός τεχνικός θα πάρει όλους τους παίκτες για να τους δώσει χρόνο συμμετοχής. Και τα τρία αυτά παιχνίδια θα είναι κρίσιμα τεστ καθώς με την είσοδο του Αυγούστου θα πρέπει η ομάδα να μπει σταδιακά σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης εκτελούν οι Κοζορώνης, Βελλίδης, Στρούνα, Γαρουφαλιάς Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. 

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργουλόπουλου

Για τη μέχρι τώρα προετοιμασία, ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος (βοηθός του Γιάννη Πετράκη) σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ΔΩΔΩΝΗ super 104.3 τόνισε και τα εξής: "Ήταν μια σκληρή προετοιμασία, όπως και πέρυσι. Στοχεύσαμε σε κάποια εξειδικευμένα πράγματα. Η ομάδα δείχνει καλά δείγματα, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, με σκαμπανεβάσματα λόγω και των προπονήσεων. Για παράδειγμα στο φιλικό με τον Ηρακλή η ομάδα ήταν κουρασμένη, γιατί το ίδιο πρωί υπήρξε ένα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Θεωρώ ότι η προετοιμασία έχει πάει πάρα πολύ καλά. Είμαστε οργανωμένοι και τα τελευταία χρόνια η ομάδα δείχνει ότι είναι σε υψηλό επίπεδο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, άρα θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο". 

Για τη φιλοσοφία που έχει ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια να παράγει παίκτες και να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος υπογράμμισε και τα εξής: "Μία συνταγή που είναι επιτυχημένη, πρέπει να συνεχίζεται. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αναδείξει πολλά νέα παιδιά που έχουν καθιερωθεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και παίζουν και στο εξωτερικό. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και το μέλλον της. Κάθε χρόνο λειτουργούμε πάνω σ' αυτό. Τα παιδιά που έχουν έρθει είχαν μια πολύ καλή βάση και δουλεύουν στο να προσαρμοστούν στις ιδιαιτερότητες του ΠΑΣ Γιάννινα. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά τους αγκάλιασαν, ενώ αγωνιστικά είναι σε καλή κατάσταση. Άρα τα παιδιά αυτά σύντομα θα ενσωματωθούν". Το σαββατοκύριακο πέρασε ήρεμα στον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς να υπάρξει και καμία εξέλιξη στο μεταγραφικό τοπίο.