Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Γιατί οι νέοι παίκτες προτιμούν τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κρητικός, Χαρίσης, Κοροβέσης στην πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2014. Πέρσι η φωτογραφία αυτή δεν έλεγε τίποτα, φέτος λέει πάρα πολλά....


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γίνονται δοκιμές νέων παικτών κάτω των 24 ετών κυρίως από ομάδες Γ’ Εθνικής, μήπως και βρεθεί παίκτης που θα γεμίσει το μάτι του Πετράκη και να έχει προοπτικές να παίξει στον ΠΑΣ. Πέρσι από τη διαδικασία αυτή έγινε η επιλογή του Μιχάλη Ηλιάδη της Δόξας Μακροχωρίου, ένας παίκτης που στη νέα σαιζόν θα πάει χρόνο συμμετοχής για να δείξει την αξία του.
Είναι αλήθεια επειδή ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια δουλεύει με νέα παιδιά και τα έδωσε ευκαιρίες στο βαθμό του δυνατού, πολλοί νέοι παίκτες από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να παίξουν στα Γιάννινα. 

Αυτό που είπε τελευταία ο Χριστοβασίλης σε συνεργάτες του ότι δεν σταματά να χτυπά το τηλέφωνο από παίκτες που θέλουν να δοκιμαστούν στον ΠΑΣ έχει βάση αλήθειας. Σήμερα δοκιμάστηκε ο Χρήστος Ρόβας του Γιούχτα Ηρακλείου (ομάδας Γ’ Εθνικής) και άλλοι δύο παίκτες από δύο ομάδες της Μακεδονίας, Γ’ και Δ’ Εθνικής. Τις επόμενες μέρες θα πάρουν σειρά και άλλοι νέοι παίκτες που είναι στη λίστα για δοκιμή του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίαζαν οι Κοροβέσης, Σωτηρίου, Γιάκος, Βελλίδης που είναι στρατευμένοι. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές σήμερα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια και οικογενειακό δίτερμα. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός των Βελλίδη, Νάκου και Γαρουφαλιά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00».