Τρίτη 12 Μαΐου 2015

"Θα πάμε στο Βελισσάριο για να πάρουμε τη νίκη"

Στην άκρη του πάγκου ο προπονητής της Φαρκαδόνας Τάκης Ρούσσας 


Παιχνίδι κλειδί θα γίνει αύριο Τετάρτη στα Γιάννινα όπου ο Α. Ο. Βελισσαρίου θα υποδεχτεί την Φαρκαδόνα Τρικάλων στο εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης. Οι δύο αυτές ομάδες προβάλουν και σαν τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Στην 1η αγωνιστική ο ΑΟΒ κέρδισε εκτός έδρας 3-0 τον Θύαμι Καστρίου και η Φαρκαδόνα 1-0 στα Τρίκαλα (γήπεδο Νεοχωρίου) τον Α. Ο. Σιναράδων Κέρκυρας. 

Ο προπονητής της Τρικαλινής ομάδας Τάκης Ρούσσας σε δηλώσεις του στο goaltrikala.gr τόνισε και τα εξής: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Νεοχωρίου που μας παραχώρησαν το γήπεδο και όλη την εβδομάδα ήταν μαζί μας. Πιστεύω ότι η ομάδα δίκαια κέρδισε. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ένα παιχνίδι τακτικής. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν επιφυλακτικά με πρώτο στόχο να μην δεχθούν γκολ. Η ομάδα μου δημιούργησε 2 κλασσικές ευκαιρίες με τον Νικούλη που θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ πιο νωρίς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είναι μια μεγάλη νίκη για την Φαρκαδόνα. 

Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια ομάδα που μαζευτήκαμε τον Αύγουστο και κατορθώσαμε να κάνουμε στο πρώτο δύσκολο παιχνίδι μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που θέλει την άνοδο. Σταθήκαμε πολύ καλα κερδίσαμε δίκαια και συνεχίζουμε. Δεν μας παίρνει να πανηγυρίζουμε, απομένουν ακόμη 5 παιχνίδια θα πάμε στο Βελισσάριο να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς χωρίς να έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, μας στήριξε και μας βοήθησε ήταν ο 12ος παίκτης. Θα πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα είμαστε ένας Δήμος»