Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ο Χριστοβασίλης ξεκαθαρίζει το σενάριο Τσάβεζ και ΠΑΟΚ

Δηλώσεις για το θέμα Τσάβεζ έκανε ο Γιώργος Χριστοβασσίλης


Το όνομα του Κριστιάν Τσάβες, εμφανίστηκε στο γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ μετά την αναμέτρηση της Τούμπας. Πολλοί πίστεψαν πως από την στιγμή που ο Δικέφαλος απέκτησε τους Κοροβέση και Χαρίση από την ομάδα των Ιωαννίνων θα μπορέσει εύκολα να πάρει και τον 27χρονο Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Από σήμερα το μεσημέρι μετά την φωτογραφία που ανέβασε ο Τσάβες στον προσωπικό του λογαριασμό που έδειχνε τον γιο του στο γήπεδο της Τούμπας έδωσε τροφή για σχόλια. 
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη για το θέμα του Τσάβες, κάνοντας την εξής ερώτηση. 
-Αν υπάρχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή κι αν ο ίδιος σκέφτεται να τον παραχωρήσει. «Δεν υπάρχει πρόταση για τον Τσάβες και να υπήρχε ο παίκτης δεν παραχωρείται. Αν τον θέλει ο ΠΑΟΚ τότε θα μπορεί να τον αποκτήσει του χρόνου. Για φέτος πολύ δύσκολα. Όπως γνωρίζετε δεν μπορέσαμε να πάρουμε φέτος αδειοδότηση. Δεν μπορούμε να κάνουμε εύκολα μεταγραφές. Έχουν φύγει οι Κοροβέσης και Χαρίσης και κατά 99% η ομάδα θα παραμείνει ως έχει για την νέα χρονιά».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr