Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Γ. Πετράκης: Με καλές προϋποθέσεις μένω στον ΠΑΣ

Ενδιαφέρουσες επισημάνσεις έκανε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου


Ο Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο υποστήριξε πως θα μείνει στους Ηπειρώτες μόνο αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.


«Να δώσω συγχαρητήρια με την ευκαιρία που κλείνει η χρονιά για εμάς στους παίκτες για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν όλο το χρόνο και για όλους αυτούς που ήταν δίπλα μας και συνετέλεσαν στην καλή πορεία που είχαμε», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Σε ότι αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι που ο κόσμος πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από αυτά που είδε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ και αν το πετυχαίναμε σε αυτές τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο τα δυο γρήγορα γκολ νομίζω ότι επηρέασαν και την ομάδα μας και έτσι το παιχνίδι έγειρε προς την μεριά του Παναθηναϊκού που ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν η μη εξασφάλιση της άδειας επηρέασε τους παίκτες: «Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη κάναμε πολλές ευκαιρίες όπως και σήμερα. Είχαμε μια καλή εικόνα αν πετυχαίναμε κάποιο γκολ σήμερα ή στο ματς με τον Εργοτέλη ίσως να μην γινόταν αυτή η ερώτηση».

Για τη νέα περίοδο και αν θα υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις για παραμονή στον ΠΑΣ: «Το έχω ξαναπεί η διάθεση μου είναι θετική. Θέλω να μείνω, είμαι ευχαριστημένος από όσα έχω βιώσει στα Γιάννινα. Πρέπει να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να προσπαθήσουμε να υπάρχει μια ανάλογη πορεία και τον επόμενο χρόνο πάνω σε αυτό δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο».

Για το τι γεύση αφήνει η φετινή χρονιά: «Η αποτύπωση στο τέλος της βαθμολογίας πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Ούτε πέρσι είχαμε το δικαίωμα για μεταγραφές, ούτε τον Ιανουάριο. Νομίζω ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έκανε τον Δεκέμβρη. Όλα αυτά όμως ανεβάζουν την αξία των παιδιών που έχουμε στην ομάδα της προσπάθειες για να προκύψει το αποτέλεσμα και η εικόνα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου και αν είχε συνάντηση με τον πρόεδρο: «Όχι τη συνάντηση θα την κάνουμε αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται».

ΠΗΓΗ: onsports.gr