Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Εδώ φαίνεται πόσο μεγάλος είναι ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Στιγμιότυπο από τις δοκιμές παικτών στο ΠΕΑΚΙ


Πάνω από 100 ποδοσφαιριστές ηλικίας 15-18 ετών δοκιμάστηκαν στον ΠΑΣ για να ενταχτούν στις ομάδες νέων. Μάλιστα ήρθαν παίκτες από πολλές περιοχές της χώρας και όχι μόνο από τα Γιάννινα ή την Ήπειρο για να δοκιμάσουν την ποδοσφαιρική τύχη του. Αυτό δείχνει πόσο βαρύ είναι το όνομα του ΠΑΣ και πόσο καλό έκανε η πολιτική των τελευταίων ετών να προωθούνται νέα παιδιά και να σταματήσει η εισαγωγή "μισθοφόρων" που αρκετοί απ' αυτούς κορόιδευαν τον κόσμο.  
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών από πολλές περιοχές της Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν χθες τα δοκιμαστικά νέων ποδοσφαιριστών για τις κατηγορίες 1997-1998 και 1999-2000.
Παρόντες ήταν ο προπονητής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Πετράκης, ο βοηθός προπονητή και υπεύθυνος των υποδομών κ. Γεωργουλόπουλος, ο προπονητής φυσικής κατάστασης κ. Αλεξίου, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Τσελιόπουλος, καθώς επίσης και οι προπονητές των υποδομών κ. Τάτσης, κ. Αγγέλης και κ. Οικονόμου. Η διαδικασία αξιολόγησης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την προσεχή Τετάρτη 20/05 στις 14:30 θα γίνουν τα δοκιμαστικά για την κατηγορία 2001-2002. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά».