Κυριακή 10 Μαΐου 2015

6ος ο ΠΑΣ, αλλά περήφανος, τίμιος και με ψηλά το κεφάλι

Ότι πήρε στα γήπεδα ο ΠΑΣ τα πήρε με την αξία του

Στην 6η θέση τερμάτισε τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σήμερα έχασε 3-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, ενώ στη Μυτιλήνη ο Ατρόμητος ισοφάρισε προς το τέλος 1-1 στο ματς με την Καλλονή και πήρε αυτός την 5η θέση. Η 5η θέση χάθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη που έληξε ισόπαλο καθώς ήταν ακόμα νωπό το σοκ από τη μη αδειοδότηση.
Αλλά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ανεξάρτητα αν ο ΠΑΣ αποκλείστηκε στα χαρτιά από τα πλέι οφ και η 6η θέση είναι τιμητική για τον ιστορικό «Άγιαξ της Ηπείρου».

Έκλεισε την αυλαία του πρωταθλήματος περήφανος και με ψηλά το κεφάλι. Δεν ανέβηκε στο άρμα κανενός, έκανε μια μοναχική και τίμια πορεία σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο σκιές και ναρκοπέδια, δεν χαρίστηκε για τίποτα και σε κανένα, δεν μπήκε σε «συστήματα» και κατεστημένα, κέρδισε όλες τις μεγάλες ομάδες όπως το ίδιο θα γινόταν και σήμερα στη Λεωφόρο αν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες και αν το ματς είχε πραγματικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΣ, κανένας άνθρωπος της ομάδας δεν εμπλέκεται στις υποθέσεις με «στημένα παιχνίδια», είναι μια καθαρή και τίμια ομάδα, την οποία έκοψαν από τα πλέι οφ λόγω μη αδειοδότησης.


Οι Ηπειρώτες είναι περήφανοι για την ομάδα τους. Τους έκανε και φέτος περήφανους μέσα στα γήπεδα. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" έστειλε φέτος το δικό του μήνυμα, ότι ήταν, είναι και θα είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα της ελληνικής περιφέρειας. Όσοι γράφουν για ...διάλυση της Γιαννιώτικης ομάδας, ας αλλάξουν πλευρό.