Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Νέα υποψηφιότητα ανακοίνωσε η παράταξη Φίλου για την ΕΠΣΗΠ

Ο επικεφαλής της ΔΙ.ΑΝ - ΕΠΣΗΠ Ηλίας Φίλος










Την υποψηφιότητα του Σπύρου Σταμούλη, ταμία της Θύελλας Ελεούσας ανακοίνωσε η κίνηση του Ηλίας Φίλου (ΔΙ.ΑΝ-ΕΠΣΗΠ) που θα διεκδικήσει τη διοίκηση της ΕΠΣΗΠ στις εκλογές της 1ης Ιουνίου.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΔΙ.ΑΝ - ΕΠΣΗΠ

Την τελευταία υποψηφιότητα ( ενδέκατη συνολικά) εν όψει των επικείμενων εκλογών της Ε.Π.Σ.ΗΠ. ανακοίνωσε η παράταξη ΔΙ.ΑΝ.-Ε.Π.Σ.ΗΠ., της οποίας ηγείται ο Ηλίας Φίλος, βάζοντας τέλος στα σενάρια και την παραφιλολογία περί συνεργασίας της τελευταίας στιγμής με κάποια από τις άλλες δύο παρατάξεις.
Ο λόγος για τον Σπύρο Σταμούλη, ταμία της Ελεούσας τα τελευταία τρία χρόνια καθώς και διοικητικό παράγοντα τόσο της Θύελλας όσο και της Ελεούσας ’94 από το 2006 κι έπειτα.
Πρόκειται για έναν πολύπειρο παράγοντα που έχει διατελέσει μέλος της Ε.Π.Σ. επί προεδρίας Κουντούρη, ενώ το γεγονός ότι εκπροσωπεί ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο όπως η Θύελλα Ελεούσας καταγράφεται στα θετικά της παράταξης του Ηλία Φίλου που φαίνεται να ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο.
Σε ανακοίνωσή της η ΔΙ.ΑΝ.-Ε.Π.Σ.ΗΠ. τονίζει: «Από την αρχή της προσπάθειάς μας είχαμε θέσει ως στόχο ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που θα συνδυάζει το νεανικό ενθουσιασμό, την όρεξη και διάθεση για προσφορά με την εμπειρία και την κατασταλαγμένη γνώση.
Με την προσχώρηση στις τάξεις της παράταξης του πολύπειρου Σπύρου Σταμούλη, ο οποίος έχει να επιδείξει πετυχημένη παραγοντική θητεία στην Ελεούσα, ο παραπάνω στόχος μας γίνεται πραγματικότητα.
Την 1η Ιουνίου η Ε.Π.Σ.ΗΠ. απαλλάσσεται από συμπλέγματα και παθογένειες του παρελθόντος βάζοντας σε πρώτο πλάνο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή».
Από την άλλη, ο Σπύρος Σταμούλης υπογράμμισε: «Με τον Ηλία Φίλο μας συνδέει βαθύτατη φιλία παλαιόθεν και από τη στιγμή που μου πρότεινε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της ΔΙ.ΑΝ.-Ε.Π.Σ.ΗΠ. ήταν αδύνατο να αρνηθώ, γνωρίζοντας τις θέσεις, τις απόψεις αλλά και το έργο που έχει παράγει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Μία περίπου εβδομάδα πριν από τις εκλογές το κλίμα που εισπράττω από τα σωματεία είναι κάτι παραπάνω από θετικό κι αυτό οφείλεται, κυρίως, στον τρόπο προσέγγισης του Ηλία Φίλου και των συνεργατών του, οι οποίοι μακριά από ίντριγκες και αντιπαραθέσεις έχουν πείσει την πλειοψηφία των σωματείων ότι η παράταξη ΔΙ.ΑΝ.-Ε.Π.Σ.ΗΠ. καταβάλλει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και είναι έτοιμη να ενσκήψει  πάνω από τα πραγματικά τους προβλήματα δίνοντας τις κατάλληλες λύσεις.

Με πολλή δουλειά, όρεξη, μεράκι αλλά και χρόνο που δυνάμεθα να διαθέσουμε, ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο».