Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τσιώλης και Χριστόπουλος υποψήφιοι για Πλατανιά

Για να δούμε θα υπερισχύσει ο ένας από τους δυό ή θα πάει κάποιος τρίτος στον πάγκο της Κρητικής ομάδας;









Όσο περνούν οι μέρες, τόσο αυξάνονται τα ονόματα προπονητών που ενδεχομένως να απασχολούν τον Πλατανιά, σε ότι αφορά την αντικατάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας. Χριστόπουλος και Τσιώλης φαίνεται να είναι τα ονόματα που θέλουν περισσότερο οι άνθρωποι της ομάδας, ωστόσο, η λίστα περιλαμβάνει και άλλους προπονητές. Νιόμπλιας, Ελευθερόπουλος, Δερμιτζάκης, ακόμα και ο (πρώην) Ουζουνίδης έπεσαν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στο τραπέζι των συζητήσεων.
Ο τελευταίος πάντως έχει -μάλλον- τις λιγότερες πιθανότητες να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας. Tις τελευταίες ώρες μάλιστα, ακούστηκε και το όνομα του πρώην τεχνικού της Βέροιας Δημήτρη Καλαϊτζίδη (φωτογραφία).
Τίποτε όμως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα και ίσως, κάτι τέτοιο, να προκύψει την Τρίτη (20/5) το βράδυ, σε άτυπη συνάντηση και σύσκεψη των διοικούντων της ΠΑΕ Πλατανιάς.
Όπως έχουμε ξανατονίσει, σκοπός των ανθρώπων του Πλατανιά είναι η εύρεση προπονητή, το ταχύτερο δυνατόν. Όχι όμως να προκύψει προπονητής, χωρίς να σταθμιστούν όλα τα δεδομένα…

ΠΗΓΗ: athleticradio.gr