Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κερδίζει έδαφος ο Χριστόπουλος για Πλατανιά

Το athleticrsdio.gr από την Κρήτη θεωρεί τον Χριστόπουλο επικρατέστερο για την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιάδη. 









Αντίο στην οικογένεια του Πλατανιά Χανίων είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος είναι από χθες (19/05) και επίσημα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Μέσω της σελίδας του στο facebook, ο Έλληνας τεχνικός κάνει αναφορά και στις δύο θητείες του στην ομάδα της Κρήτης, την οποία κατάφερε να κρατήσει στην κατηγορία και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκε.

“Δύο δύσκολες αποστολές. Δύο φορές τον ίδιο Γολγοθά. Αλλά μείναμε ζωντανοί και όρθιοι. Απέκτησα φίλους, απόλαυσα την θερμή φιλοξενία σας και κυρίως την αγνή αγάπη σας. Στην διαδρομή του κάθε προπονητή υπάρχουν λεωφόροι, υπάρχουν χαντάκια, υπάρχουν πέτρες, υπάρχει δάκρυ, υπάρχει λύπη, υπάρχει δόξα, αποθέωση, αναγνώριση αλλά και απαξίωση.
Στη διαδρομή που κάναμε μαζί, υπήρχε ένα πλατάνι να με δροσίζει και να μου δίνει ανάσες. Έδωσα ψυχή και την αξίζατε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πορευτήκαμε, όσο πορευτήκαμε μαζί…” αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση.
Φαβορί ο Χριστόπουλος
Στον Πλατανιά μετά το διαζύγιο με τον Αναστασιάδη βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού με τον Γιάννη Χριστόπουλο να προβάλει ως φαβορί.
Ο 42χρονος τεχνικός χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης των “ερυθρολεύκων” και δεν αποκλείεται να είναι αυτός τελικά που θα επιλεγεί για διάδοχος του Άγγελου Αναστασιάδη.
Η επιστροφή του Στέλιος Βαρουξάκη στα Χανιά, από τα οποία απουσίαζε για λίγες μέρες δρομολογεί τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή.

ΠΗΓΗ:athleticradio.gr