Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τι λένε τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ για τον Κοροβέση

Για παιχνίδι του ΠΑΣ ενόψει πώλησης του Κοροβέση κάνει λόγο η ιστοσελίδα aek365.com










Χτες βράδυ διέρρευσε από τον ΠΑΣ ότι η ΑΕΚ δεν κατέθεσε καμία επίσημη πρόταση για το Νίκο Κοροβέση και ότι το ενδιαφέρον για τον νεαρό παίκτη υπάρχει από ομάδα της σούπερ λίγκα που παίζει στα πλέϊ οφ (προφανώς εννοεί τον ΠΑΟΚ) και από το εξωτερικό.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι λέει και το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στο θέμα αυτό που στηρίζεται ασφαλώς σε πηγές της Ένωσης. Η ιστοσελίδα aek365.com σημείωσε ότι ο ΠΑΣ με την τακτική αυτή προετοιμάζει το έδαφος για την παραχώρηση του Κοροβέση στην ΑΕΚ ενόψει των τελικών επαφών που θα γίνουν.


Αναλυτικά η ιστοσελίδα αναφέρει τα εξής:  Το... έδαφος εν όψει ενδεχόμενης τελικής κίνησης της ΑΕΚ για την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση φαίνεται πως αρχίζει να προετοιμάζει ο ΠΑΣ Γιάννενα. Ενώ ο αριστερός μπακ χαφ βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο «κιτρινόμαυρο» προσκήνιο, η ομάδα των Ιωαννίνων αποφάσισε μόλις σήμερα να πάρει θέση (ανεπίσημα) για το ζήτημα, διαρρέοντας ότι η Ένωση δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Σούπερ Λίγκας και σύλλογο του εξωτερικού. Το δεδομένο είναι ότι η ΑΕΚ έχει εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του Κοροβέση και έχει προχωρήσει σε και κάποιες πρώτες επαφές. Και προφανώς, εν αναμονή πιθανόν τελικών διαπραγματεύσεων, σε περίπτωση που η ΑΕΚ αποφασίσει να προχωρήσει, προετοιμάζεται το... κλίμα από τον ΠΑΣ με την διαρροή του ενδιαφέροντος για τον ποδοσφαιριστή από άλλες ομάδες.