Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αν τον θέλει η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει!

Εδώ και καιρό υπάρχουν σενάρια για ΑΕΚ και Κοροβέση (φωτο). Ναι αλλά ο... τζάμπας πέθανε και θα πρέπει ο "Τίγρης" να βάλει το χέρι στην τσέπη για να τον πάρει και όχι με "μπλα-μπλα"








Ο Νίκος Κοροβέσης είναι σίγουρα μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν πολύ την ΑΕΚ. Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα υπολογίζεται ως μπακ, αλλά μπορεί να βοηθήσει και σαν χαφ-εξτρέμ.

Ο 23χρονος ακραίος των Ιωαννίνων, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου» και αυτό έχει γίνει γνωστό στον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, από την περίοδο που η «Ενωση» διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του Δημήτρη Κολοβέτσιου.
Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε επικοινωνία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γιώργου Χριστοβασίλη, όπου έγινε σαφές το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον Νίκο Κοροβέση.
Από τη συγκεκριμένη συζήτηση προέκυψε πως οι Ηπειρώτες είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν την πώληση του παίκτη, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στην ΑΕΚ για την απόκτησή του.
Τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ αυτή τη περίοδο καθιστούν ακόμη πιο εύκολη τη μεταγραφή του 23χρονου στην ΑΕΚ, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει deal με λιγότερα χρήματα από όσα προβλέπει η ρήτρα του παίκτη.
Βέβαια τον τελευταίο λόγο δε τον έχουν οι διοικήσεις, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας μαζί με τους Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλο.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί, πως στη μεταγραφική λίστα της «Ένωσης»με τους αριστερούς μπακ βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής από τη Σερβία, χωρίς βεβαίως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και οι δυο ή εν τέλει να αποφασιστεί πως ο Κοροβέσης θα είναι αυτός που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.


ΠΗΓΗ:aekvoice.gr