Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Σε εξέλιξη η αξιόλογη προσπάθεια ανίχνευσης ταλέντων

Ξεκίνησε μια αξιόλογη προσπάθεια στον ΠΑΣ με δοκιμές και αξιολογήσεις νέων παικτών που θέλει τη στήριξη όλων









Μια πολλή καλή προσπάθεια γίνεται από τον Πετράκη και τους συνεργάτες του υπό την αιγίδα της ΠΑΕ με τις δοκιμές και αξιολογήσεις νέων παιδιών από την Ήπειρο και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και με την αξιολόγηση των παικτών της Κ-20.Κάποιοι απ’ αυτούς θα γίνουν και επαγγελματίες. Η προσπάθεια αυτή που γίνεται με τις υποδομές, τις αξιολογήσεις και τις δοκιμές παικτών, δεν μπορεί να επιφέρει άμεσα αποτελέσματα, γιατί οι νέοι παίκτες όσο ταλαντούχοι και αν είναι, θέλουν δουλειά για να σταθούν σε επίπεδο σούπερ λίγκα, παραστάσεις και εμπειρίες. Η προσπάθεια αυτή θα φανεί σε βάθος 2-3 ετών. Τώρα απλά γίνεται μια καλή αρχή με ζήλο και μεράκι από τον Πετράκη, τους συνεργάτες του και όσους εμπλέκονται με τις υποδομές του ΠΑΣ. 
Για τις δοκιμές και τις αξιολογήσεις από την ΠΑΕ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ξεκίνησε, με την επίβλεψη του προπονητή μας Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του Χρήστου Τσελιόπουλου και Βασίλη Αλεξίου,  η διαδικασία αξιολόγησης ποδοσφαιριστών από την Ήπειρο,  αλλά και από άλλες περιοχές, με την συμμετοχή και των ποδοσφαιριστών της Κ20.
-Συνεχίζονται, με την ομάδα μας Κ17, οι προπονήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών που επιλέχθηκαν στα δοκιμαστικά των προηγουμένων ημερών. Οι προπονήσεις γίνονται με την επιτήρηση του Γιώργου Γεωργουλόπουλου  και των προπονητών των τμημάτων υποδομής, Γιάννη Τάτση και Χρήστου Αγγέλη και  θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα».