Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Γ. Τάτσης: Θα δημιουργήσουμε του χρόνου καλύτερη ομάδα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση για το χτες και το αύριο της ομάδας νέων Κ20









Τελείωσαν σήμερα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας νέων Κ-20 του ΠΑΣ με τη νίκη επί του Πανθρακικού και ο προπονητής Γιάννης Τάτσης με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε απολογισμό της χρονιάς αλλά και οριοθέτησε την επόμενη ημέρα.
Οι δηλώσεις στο pasgiannina.gr έχουν ως εξής: «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και σε αυτό το παιχνίδι από όλα τα παιδιά. Ολοκληρώσαμε  με νίκη το φετινό πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας 45 βαθμούς, που είναι πάρα πολύ καλή συγκομιδή, με βάση πάντα  τον στόχο που έχουμε να εκπαιδεύουμε σωστά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, αποδίδοντας συγχρόνως καλό ποδόσφαιρο, τόσο όταν κερδίζουμε όσο και όταν χάνουμε.
Συνεχίζουμε αξιολογώντας  τα παιδιά που προέρχονται από την Κ17, 1997 γεννηθέντες,  με στόχο να  έρθουν, την ερχόμενη σεζόν, όλα  η ορισμένα από αυτά,  στην ομάδα μας  Κ20, πάντα  βέβαια με το σκεπτικό του να στελεχώσουν  κάποια στιγμή και την πρώτη ομάδα, όπως  έγινε την προηγούμενη χρονιά που τέσσερεις ποδοσφαιριστές της Κ20 βρέθηκαν σε αυτή.
Φυσικά θα γίνουν προσθήκες ποδοσφαιριστών  και από άλλες ομάδες, με βάση την ποιότητα που θα  διαθέτουν και που θα πρέπει να είναι καλύτεροι η τουλάχιστον ισάξιοι,  αυτών που ήδη υπάρχουν, αλλιώς δεν υπάρχει και λόγος να αποκτηθούν. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ακόμη πιο ανταγωνιστική και καλύτερη ομάδα για την νέα σεζόν.

Επίσης , όσον αφορά το ρόστερ της Κ20,  θα  συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία , που έχουμε τα δυο τελευταία χρόνια, ότι δηλαδή το 50% τουλάχιστον  των ποδοσφαιριστών της πρέπει να είναι ηλικιακά μικρότερο από το όριο που επιτρέπει την συμμετοχή τους στην ομάδα».