Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μέσα από τα χέρια έχασε τη νίκη η Κ-20 του ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τη σημερινή αναμέτρηση των ομάδων Νέων Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ 2-2. Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη







Με ισοπαλία 2-2 σφραγίστηκε η σημερινή αναμέτρηση της ομάδας νέων Κ-20 του ΠΑΣ με την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης που έγινε στα Πηγάδια για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα που σημείωσαν στο 20’ ο Γιάκος με πλασέ και στο 42’ ο Παπαρούνας με κοντινό σουτ.
Όμως στην επανάληψη αντέδρασαν οι γηπεδούχοι και στην επανάληψη ισοφάρισαν σε 2-2 με γκολ που σημείωσαν στο 53’ ο Παρασκευάς και στο 76’ ο Νήτας. Σε γενικές η εμφάνιση της Γιαννιώτικης ομάδας ήταν καλή και με λίγη προσοχή θα μπορούσε να φύγει με «διπλό» από την Ξάνθη. 

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζλατίνης, Νήτας, Ορφανίδης Π., Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Δελλής, Λαζαρίδης, Φασίδης, Παπαδημητρίου, Ψύρας (46' Παρασκευάς), Κούτρας (46' Ορφανίδης Λ.).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφοιύκας, Βασιλείου (80' λ.τρ. Αλεξίου), Πασχάλης, Τάχιας, Ιωάννου Δ., Φράγκος, Παπαρούνας (89' Μανιφάβας), Χαρίσης, Γιάκος, Αναστασιάδης (75' Μάντζιος), Τζιάλλας.