Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η βράβευση του Άντι Λίλα για τη μεγάλη απόδοσή του

Ο Άντι Λίλα δεξιά που βραβεύτηκε από τον Βασίλη Παπαγγέλη


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Βασίλης Παπαγγέλης, παρέδωσε το βραβείο «BENJAMIN MOORE MVP» για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ, στον Άντι Λίλα. Οι δηλώσεις που έγιναν έχουν ως εξής:


Βασίλης Παπαγγέλης: Συγχαρητήριοι για την απόδοση του και εύχομαι να έχει συνέχεια κι αυτός και η ομάδα ώστε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.
Άντι Λίλα: Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ομάδα και τη νίκη. Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου. Είναι μια μεγάλη μέρα, θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες για να βάλουμε σαν στόχο το UEFA, όπως πριν 2 χρόνια. Να είμαστε όλοι μαζί για να πετύχουμε το στόχο μας. Ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση».
Για το ότι σκοράρει με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, έχει τύχει να βάλω γκολ στον ΠΑΟΚ και θα βάλω και πάλι, όχι μόνο σ' αυτόν, αλλά και σε άλλες ομάδες. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».
Για το αν ήταν καλός ο ΠΑΣ ή κακός ο ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον αντίπαλο, αλλά για τη δική μου ομάδα. Κάναμε μεγάλη δουλειά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα κάνουμε καλύτερους αγώνες στη συνέχεια. Έχουμε μέλλον και θα δείξουμε ποιοι είμαστε».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ συνεχίζει αήττητος απέναντι στις ομάδες της περσινής πρώτης πεντάδας : «Παίζουμε χρόνια μαζί, οι άλλες ομάδες δεν είναι καλύτερες από εμάς. Σε κάθε αγώνα βελτιωνόμαστε, θα κάνουμε καλύτερα ματς και θα είμαστε σε καλύτερο επίπεδο».
Για την περιπέτειά του με την Εθνική του ομάδα: «Τα Γιάννινα είναι το δεύτερό μου σπίτι. Μ' έχουν αγκαλιάσει. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, με πήραν κοντά τους και με στήριξαν».