Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Να παραμείνουμε προσγειωμένοι

Να συνεχίζει ο ΠΑΣ προσγειωμένος και στη συνέχεια ζήτησε ο Γιάννης Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου και τα εξής: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μια από τις πιο καλά οργανωμένες ομάδες σε όλα τα επίπεδα, κι αυτό δίνει αξία στη νίκη μας. Είχαμε τα χαρακτηριστικά που θέλαμε σαν ομάδα, τόσο σε νοοτροπία όσο και σε τακτική προσέγγιση.
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει επικίνδυνος ο Ατρόμητος με την ποιότητα παικτών που διαθέτει. Με πολύ προσπάθεια πήραμε τους 3 βαθμούς. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στον κόσμο που βοήθησε με τη συμπεριφορά του σε όλο το ματς. Αυτό θα πρέπει να το σημειώνουμε όταν το εισπράττουμε. Το άφησα τελευταίο, αλλά είναι πολύ σημαντικό. 

Κάποια στιγμή η φωτοβολίδα ανεβαίνει ψηλά, αλλά ξέρουμε την κατάληξη. Ξεκινήσαμε με μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι με ταπεινότητα για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Αν ήμαστε καλοί θα φανεί στο τέλος. Για να έχει ισχύ η νίκη, πρέπει να κερδίσουμε και το επόμενο ματς. Δεν γινόμαστε από τη μια μέρα στην άλλη Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι. Είχαμε ένα γερό χαστούκι από τον Λεβαδειακό πριν μερικές ημέρες και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να μην επαναληφθεί. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό».

Για το αν μπαίνει ψηλότερα ο πήχης με αυτήν τη νίκη και τι έγινε με τον Ντάσιο που δεν ήταν δηλωμένος στην αποστολή: 
«Έγινε λάθος με τον Ντάσιο, ήταν στην αποστολή, από λάθος δε δηλώθηκε. Η τοποθέτησή μου δίνει την απάντηση στο άλλο σκέλος της ερώτησης σας. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Είναι εύκολο να κατρακυλήσεις και να πέσεις χαμηλά».

Για το αν αισθάνεται πιο ασφαλής με τους 20 βαθμούς συγκομιδής:
«Όχι δεν αισθάνομαι πιο ασφαλής. Τώρα μ' ενδιαφέρει μόνο το επόμενο ματς».

Για τον επόμενο αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο, αλλά και κουρασμένο από τα συνεχή παιχνίδια, ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, από τις μεγαλύτερες διαχρονικά ομάδες. Δεν με αφορά ούτε σαν άνθρωπο ούτε σαν προπονητή το αν είναι κουρασμένος. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε με τον πρώτο».