Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ο Α.Ο. Βελισσαρίου ανακοίνωσε τον Μπάμπη Νταλάκα

Ο Μπάμπης Νταλάκας ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Α. Ο. Βελισσαρίου


Ο Α. Ο. Βελισσαρίου ανακοίνωσε και επίσημα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μπάμπη Νταλάκα, ο οποίος παίρνει τη θέση του Απόστολου Τόλη με τον οποίο σταμάτησε η συνεργασία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α. Ο. Βελισσαρίου: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του προπονητή από τον Μπάμπη Νταλάκα, ο οποίος ήδη σήμερα έκανε την πρώτη συνάντηση με το σύνολο της διοίκησης της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές ενώ πραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση. Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα και ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία. 


Ο νέος προπονητής της ομάδας, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, έχει στο παρελθόν εργαστεί με επιτυχία σε Μουσιωτίτσα, Καλπάκι, Κόντσικα καθώς και ως Ενωσιακός Προπονητής της ΕΠΣ Ηπείρου. Ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί σε πληθώρα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του. 

Η σημερινή ημέρα πέρα από το καλωσόρισμα του νέου προπονητή, περιελάμβανε και ομιλία της διοίκησης προς το έμψυχο δυναμικό όπου τονίστηκε οτι ναι μεν η ομάδα είναι πρώτη, ωστόσο αφενός η εικόνα της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές δεν ικανοποιεί και αφετέρου το ότι δίνουμε το δικαίωμα σε ομάδες πολύ χαμηλότερων αγωνιστικών και οικονομικών δυνατοτήτων να είναι βαθμολογικά κοντά».