Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Τι λέει ο Χριστοβασίλης για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η συνέντευξη του Γιώργου Χριστοβασίλη στο Αθλητικό Μetropolis για τον αγώνα  με τον ΠΑΟΚ


Προς επίλυση οδεύει το ζήτημα με τα καθίσματα του γηπέδου των «Ζωσιμάδων» που εμποδίζουν τη μετακίνηση του κόσμου του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, σύμφωνα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη.


Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για τον αγώνα της Πέμπτης: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας με μια ομάδα που πηγαίνει για πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Φαβορί είναι σίγουρα ο ΠΑΟΚ».

Για την πορεία του ΠΑΣ: «Έχουμε και εμείς τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Σε κάποια παιχνίδια είχαμε άσχημη απόδοση, σε κάποια άλλα πήγαμε λίγο καλύτερα. Έχουμε νέους παίκτες που δεν έχουν την εμπειρία και ενθουσιάζονται εύκολα με τις επιτυχίες».

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο: «Είχαμε ένα πρόβλημα με τα καθίσματα, το οποίο λύνεται. Ήδη τοποθετούνται και περιμένουμε αύριο το μεσημέρι το ok της αστυνομίας. Εμείς είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε την αστυνομία. Έχουμε ήδη στείλει τα απαιτούμενα έγγραφα στην αστυνομία, η οποία είναι πλήρως ενήμερη. Το στοπ στον κόσμο του ΠΑΟΚ ήταν λόγω των καθισμάτων. Επομένως, πλέον, δεν υφίσταται θέμα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν εξαίρετο προπονητή, ο οποίος έχει περάσει και εμάς. Πιστεύω ότι παρά τις αποτυχίες που είχε τελευταίως θα συνεχίσει να είναι μια ευχάριστη έκπληξη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, δίνοντας, παράλληλα, και μια όμορφη ροή στη διοργάνωση».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Τον θέλαμε τον Άγγελο να συνεχίσει στα Γιάννινα, του είχαμε κάνει και πρόταση, όμως, ο προπονητή θεώρησε ότι δεν έπρεπε να συνεχίσει. Δεν μπορούσαμε να επιμείνουμε παραπάνω. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα, δεν ήθελε ο ίδιος. Εξάλλου και ο χωρισμός έγινε διατηρώντας τις καλύτερες των σχέσεων. Η οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα θα τον ήθελε για προπονητή».

Για τα ύποπτα παιχνίδια που διαρκώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας: «Πάντα έχω εκφραστεί ότι είμαι εναντίον του στοιχήματος. Από την μέρα που εμφανίστηκε στο ποδόσφαιρο έχει χάσει τη σημασία του το παιχνίδι. Δεν γνωρίζω πως τα βρίσκουν αλλά είναι κακό για το ποδόσφαιρο να ακούγονται τέτοια πράγματα Δεν ξέρω πως μπορούν να στηθούν παιχνίδια για το στοίχημα. Δεν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να γίνει».

ΠΗΓΗ: metrosport.gr