Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Χ. Χαρίσης: Πιστεύουμε πλέον στις δυνατότητές μας

Δηλώσεις για τον ΠΑΣ, τις επιτυχίες και τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται έκανε ο νεαρός μέσος Χάρης Χαρίσης


Ο Χάρης Χαρίσης μίλησε στο gazzetta.gr για την άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα, το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και τους προσωπικούς του στόχους και το όνειρο της Εθνικής. Γέννημα θρέμμα Γιαννιώτης ο Χάρης Χαρίσης γνωρίζει καλά τι σημαίνει για τα Γιάννινα ο ΠΑΣ. ο 19χρονος άσος που αποτελεί το νέο διαμάντι των Ηπειρωτών αποκαλύπτει στο gazzetta.gr τα μυστικά της καλής πορείας του ΠΑΣ, τονίζει ότι η ήττα από τον Λεβαδειακό πείσμωσε αυτόν και τους συμπαίκτες του, ενώ μίλησε και για τους στόχους του. 


Χάρη ο ΠΑΣ πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς, αυτή την φορά απέναντι στον Ατρόμητο.
«Πράγματι ήταν ιδιαίτερα σημαντικός ο συγκεκριμένος αγώνας. Χρειαζόμασταν τη νίκη για να δείξουμε ότι αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό. Ήμασταν καλοί ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και φτάσαμε στους τρεις βαθμούς».

Που θεωρείς ότι κρίθηκε ο αγώνας;
«Νομίζω αυτός που θα σκόραρε πρώτος. Ήταν κλειστό ματς και όποιος έφτανε πρώτος στο γκολ θα γινόταν και το φαβορί για τη νίκη. Το πετύχαμε εμείς και τους βαθμούς που είχαμε ανάγκη»

Θεωρείς ότι η ήττα από τον Λεβαδειακό σας πείσμωσε;
«Σίγουρα μας πείσμωσε γιατί η πραγματική εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι αυτή. Και νομίζω ότι τόσο στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και με τον Ατρόμητο δείξαμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας».

Τα δύσκολα για τον ΠΑΣ δεν έχουν σταματήσει αφού ακολουθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, ενώ κλείνει με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.
«Εμείς θα πάμε με την ίδια λογική όπως στα προηγούμενα. Αντιμετωπίζουμε ίσως την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς θα αγωνιστούμε όπως ξέρουμε, έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ακολουθεί ο Εργοτέλης και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι ιδανικά να πάρουμε βαθμούς και στα δύο ματς για να κάνουμε καλές γιορτές».

Το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έχει ένα σύνολο που δεν έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ είναι ένα συν;
«Είναι ένα όπλο για μας το γεγονός ότι είμαστε χρόνια μαζί και δεν έχουμε πολλές αλλαγές. Έχουμε ένα καλό σύνολο και αυτό βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Πλέον σας ξέρει καλά και ο Γιάννης Πετράκης.
«Ο συγκεκριμένος κόουτς μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Το γεγονός ότι κάναμε προετοιμασία μαζί του έχει βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες, μας πέρασε την φιλοσοφία του και αυτό νομίζω πλέον βγαίνει και στο παιχνίδι μας».

Συμπαίκτης σου είναι ο Κρίστιαν Τσάβες ο οποίος φέτος είναι σε τρομερή κατάσταση.
«Ο Τσάβες είναι τρομερός ποδοσφαιριστής, μας έχει βοηθήσει αφάνταστα και αποτελεί από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα». 

Είσαι γέννημα θρέμμα Γιαννιώτης, έχεις βγει από τα σπλάχνα του ΠΑΣ. Αυτό σε γεμίζει με μεγαλύτερες ευθύνες;
«Μου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο ώστε να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία. Το γεγονός ότι έχω βγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα με γεμίζει με μεγαλύτερες ευθύνες γιατί γνωρίζω τι πραγματικά σημαίνει να είσαι παίκτης του ΠΑΣ».

Οι προσωπικοί σου στόχοι;
«Πρωταρχικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στον ΠΑΣ Γιάννινα και δείξω την αξία μου. Μέσω της δουλειάς μου στον ΠΑΣ ίσως μπορέσω κάποια στιγμή να φορέσω και την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος κάτι που αποτελεί όνειρο για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή». 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr