Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Αν δεν κερδίζεις, μη το χάνεις

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής:  «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα στο ρόστερ και στην οργάνωση παιχνιδιού. Δεν είναι τυχαία η βαθμολογική συγκομιδή της Καλλονής.
Είχαμε τον έλεγχο στο α' μέρος, δημιουργήσαμε 2 ευκαιρίες και είχαμε και κάποιες άλλες προϋποθέσεις που δεν τις μεταφράσαμε σε γκολ. Η Καλλονή ουσιαστικά δεν μας απείλησε.

Η αποβολή του Λίλα χάλασε τους συσχετισμούς στην επανάληψη. Με δεδομένο αυτό, διαχειριστήκαμε καλά το ματς, η Καλλονή είχε μόνο 2 φάσεις και την καλή ευκαιρία στο παιχνίδι την είχαμε εμείς με το δοκάρι του Ντάσιο στο 90'. Είμαι της άποψης ότι, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον δεν χάνεις ένα ματς. Έμεινα ευχαριστημένος από τα παιδιά. Το μυαλό μας τώρα στρέφεται στο κύπελλο με τον ΠΑΟΚ».

Για τη συγκομιδή 4 βαθμών μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Για μένα είναι σημαντικό ότι για δεύτερο ματς δεν δεχόμαστε γκολ και είμαι ικανοποιημένος. Δεχόμασταν γκολ σε κάθε ματς στην αρχή του πρωταθλήματος όπως θα θυμάστε. Είναι σημαντικό που συνέβη αυτό για δεύτερο σερί παιχνίδι, με καλή οργάνωση και χωρίς προϋποθέσεις για γκολ από τον αντίπαλο. Με βάση, μάλιστα, την εξέλιξη του αγώνα, θα μπορούσαμε να πάρουμε σήμερα και τη νίκη».Για την πρώτη παρουσία του Χαρίση ως βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος και τη βράβευσή του ως MVP του παιχνιδιού: «Να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι για τον Χαρίση. Για μένα δεν σημαίνει τίποτα ότι έπαιξε καλά. Αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του και της ικανότητάς του, γι' αυτό και έπαιξε. Αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν μόνο το πρώτο ματς. Να είμαστε μετρημένοι κι εμείς κι εσείς οι δημοσιογράφοι. Ξέρετε πως είναι τα πράγματα σε τέτοιες περιπτώσεις».
ΠΗΓΗ: sportsioannina.gr