Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΑΕ Πανιώνιος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία!

Η ΠΑΕ Πανιώνιος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία


Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται για την διαιτησία Παπαπέτρου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προφανώς η ήττα έφερε σκοτοδίνη στην πλατεία! Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, διαχρονικά, δεν συνηθίζει να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις των διαιτητών, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχει απολέσει πολλούς και σημαντικούς βαθμούς εξ αυτών.

Σήμερα όμως, ο κόμπος «έφτασε στο χτένι», εξαιτίας του κυρίου Παπαπέτρου, ο οποίος ξεπέρασε κάθε όριο.
Δεν είναι μόνο τα δύο καταφανέστατα πέναλτι, τα οποία και δεν υπέδειξε υπέρ της ομάδας μας. Ήταν η συνολική παρουσία του, με αποκορύφωμα τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όπου επιδεικτικά αγνοούσε ακόμα και τις υποδείξεις των βοηθών του για παραβάσεις υπέρ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
Αυτονόητο είναι ότι ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω διαιτητή από τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου και σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε πως αυτός που ήρθε σήμερα στο γήπεδο μας, όχι για να σφυρίξει ακριβοδίκαια, αλλά για να κάνει το δικό του παιχνίδι, είναι πλέον και ανεπιθύμητος και δεν θέλουμε να ξαναβρεθεί σε αγώνα της ομάδας μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ των 124 χρόνων και των 31 Ελλήνων ποδοσφαιριστών, θα συνεχίσει να αποτελεί και τον βασικό τροφοδότη του Ελληνικού ποδοσφαίρου, σε πείσμα του κάθε Παπαπέτρου και της όποιας αποστολής του».